paefstra
Member
Ναι για Μαη του 2021 και βλεπουμε τι θα γινεται εκεινη την περιοδο.Να ρωτήσω κάτι.. Έχει κλείσει κάνεις εισιτήρια για Οκτώβρη και μετά για εξωτερικό;;
Ναι για Μαη του 2021 και βλεπουμε τι θα γινεται εκεινη την περιοδο.Να ρωτήσω κάτι.. Έχει κλείσει κάνεις εισιτήρια για Οκτώβρη και μετά για εξωτερικό;;
Ναι, για 28η προερχόμενα από άλλη ακύρωση, αλλά θεωρό τόσο πιθανό να γίνει το ταξίδι όσο να χιονίσει σε μια ώρα στη Θεσσαλονίκη... Με τα σημερινά δεδομένα και τη ρευστή κατάσταση το θεωρώ ανέφικτο. Μπορεί να σε βρει οποιαδήποτε απαγόρευση όντας σε ταξίδι, κάτι που έιναι μεγάλο ρίσκο.Να ρωτήσω κάτι.. Έχει κλείσει κάνεις εισιτήρια για Οκτώβρη και μετά για εξωτερικό;;
Άσε και κοιτάω κάθε μέρα σχεδόν αεροπορικά, είναι και αυτά τα voucher στην άκρη που λες και σου μιλάνε και σου λένε να τα χρησιμοποιήσεις.Δεν απαντά στην ερώτησή σου βέβαια, αλλά ήθελα να πω ότι συμπάσχω, καθώς σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω vouchers ακυρωμένων πτήσεων για να έρθω Οκτώβριο Ελλάδα από τη Γερμανία που βρίσκομαι. Θα περιμένω λίγο ακόμα, πώς θα είναι οι συνθήκες, αν θα παραταθεί η υποχρέωση της PLF, κλπ. Βρίσκω πολύ οικονομικά εισιτήρια πάντως.
ναι, για Περου και Ρωσία τον προσεχή Δεκέμβριο. Ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε! Το καλό είναι ότι από πλευράς αεροπορικών εταιρειών, υπάρχει ευελιξία!Να ρωτήσω κάτι.. Έχει κλείσει κάνεις εισιτήρια για Οκτώβρη και μετά για εξωτερικό;;
ηταν τιποτα ανοιχτο εκει πανω? οταν κοιταξα να παω τον αυγουστο ηταν κλειστα ολα τα μουσεια, Pub, και χωροι μαζωξης πολλων ανθρωπων... ειχα μιλησει και με φιλο Ιρλανδια και μου ειπε να μην ανεβω λογω των περιορισμων... Και κατεληξα Μαλτα τελικαμολις χτες επιστρεψαμε απο ενα 10ημερο ταξιδι απο την Ιρλανδια (βρισκεται στην πρασινη λιστα). συντομα θα ξεκινησω κ την συγγραφη της ιστοριας μου!
Ευτυχώς πρόλαβες !!!!!!!!!!μολις χτες επιστρεψαμε απο ενα 10ημερο ταξιδι απο την Ιρλανδια (βρισκεται στην πρασινη λιστα). συντομα θα ξεκινησω κ την συγγραφη της ιστοριας μου!
καποιες παμπ (οπως το διασημο temple bar) ηταν κλειστες κ δεν κυκλοφορουν πολλοι τουριστες ομως ευχαριστηθηκαμε το ταξιδι. απο σημερα ισχυει 14ημερη καραντινα για ταξιδιωτες που φτανουν απο Ελλαδα κ Ιταλιαηταν τιποτα ανοιχτο εκει πανω? οταν κοιταξα να παω τον αυγουστο ηταν κλειστα ολα τα μουσεια, Pub, και χωροι μαζωξης πολλων ανθρωπων... ειχα μιλησει και με φιλο Ιρλανδια και μου ειπε να μην ανεβω λογω των περιορισμων... Και κατεληξα Μαλτα τελικα
ναι ευτυχως προλαβαμε! απο σημερα ισχυει για οσους επισκεπτονται την ΙρλανδιαΕυτυχώς πρόλαβες !!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΕΠΤΑ ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 14 ημερών όσοι επιστρέφουν στην Ιρλανδία από την Ελλάδα
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/koronoios-karantina-epistrefoyn-irlandia-ellada