Επιβραβεύσεις booking.com

geopnd

Member
Έχω διαβάσει καμμιά 30αριά σελίδες σ' αυτό το thread, ακόμη δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει για τι πράγμα μιλάτε, τι στην ευχή είναι αυτοί οι κωδικοί, πόσο σημαντικοί είναι και τι κερδίζετε στην πραγματικότητα, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι - για όσους σκέφτονται να φύγουν και ν' αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλη πλαφόρμα επειδή είναι άτυχοι (; ) και δεν παίρνουν κωδικούς - η εξυπηρέτηση (support) που παρέχει η Booking.com όταν κάτι στραβώσει (ειδικά, με ευθύνη του host) είναι λόγος για να μην ψάχνει κάποιος οπουδήποτε αλλού (και μιλάω εκ πείρας προσωπικής).

Α, κι αν θέλει κάποιος, ας μου πει για τι πράγμα μιλάτε και πώς μπορώ να το αποκτήσω γιατί πρόκειται να κάνω πολλές κρατήσεις στο άμεσο μέλλον! ;)
Πιστευω σε καλυψαν οι προηγουμενοι για τους κωδικους. Το ειχε ξεκινησει η booking με εκπτωσεις και πιστωση σε καποιες κρατησεις απευθειας, μετα το αλλαξε και δινει κωδικους. Οταν δινει βεβαια. Αρα στην ουσια οσοι φτασαμε επιπεδο 3 , δεν εχει και καμμια μεγαλη διαφορα. Οσο για το σαπορτ που αναφερεις, μελος της και κρατησεις απο το 2008 , δεν τους χρειαστηκα ουτε μια φορα.

Ppetran

Member
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αν κάποιος έχει κωδικό και δεν τον χρειάζεται, παρακαλώ σε ΠΜ.
Ευχαριστώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.989
Μέλη
39.695
Νεότερο μέλος
Vicky28

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα