panlek30
Member
Αχχχ! Τιποτα το 2020. Εκδρομή ένα 3μερο μέχρι το Μητέρα και πολύ μας είναι....
Το ίδιο και μεις! Ότι σκεφτόμουν να το γράψω και είδα την τελευταία απάντηση, ωραία σύμπτωση! Με το καλό! Στο πρώτο παιδάκι κάναμε ταξίδι πριν αλλάξει η χρονιά αλλά τώρα που περιμένουμε τη μικρή μας το Πασχα, για 2021 μας βλέπω, ίσως κάτι κοντινό Χριστούγεννα του '20...Αχχχ! Τιποτα το 2020. Εκδρομή ένα 3μερο μέχρι το Μητέρα και πολύ μας είναι....:rolleyes
Με το καλό και σε εσας! Διπλή σύμπτωση. Πασχαλιάτικο θα είναι και εμάς!Το ίδιο και μεις! Ότι σκεφτόμουν να το γράψω και είδα την τελευταία απάντηση, ωραία σύμπτωση! Με το καλό! Στο πρώτο παιδάκι κάναμε ταξίδι πριν αλλάξει η χρονιά αλλά τώρα που περιμένουμε τη μικρή μας το Πασχα, για 2021 μας βλέπω, ίσως κάτι κοντινό Χριστούγεννα του '20...
Αφού θα είναι πασχαλιατικο προσοχή και σεις στην επιλογή γιατρού, θέλουν και αυτοί τα ταξιδακια τους και παίζει πολύ εύκολα η αναίτια καισαρική. (Σορρυ για το οφτοπικ). Το πρώτο σας;Με το καλό και σε εσας! Διπλή σύμπτωση. Πασχαλιάτικο θα είναι και εμάς!
Εύχομαι να σου φέρει τύχη το νήμα και να τα πραγματοποιησεις τα ταξίδια σου !Κάθε φορά όμως που γράφω στα σχετικά νήματα για τα ταξιδιωτικά μου σχέδια, καταφέρνω και τα πραγματοποιώ!
Οπότε, για το 2020 τα σχέδια για χειμώνα και άνοιξη είναι δύο ταξίδια στην Ιταλία και εύχομαι να μου βγεί και μία Γερμανία πάλι. Για Ιταλία, θέλουμε Μιλάνο το ένα ταξίδι για 3 μέρες και το δεύτερο ταξίδι λέμε να πάμε παρέα 4 ατόμων Νάπολη και όλη τη περιοχή νότια της Νάπολης έως και Σαλέρνο για μία βδομάδα.
Το καλοκαίρι τα σχέδια λένε Ελλάδα μετά απο 3 χρόνια!!! Θα ταξιδέψουμε οδικώς με το κατασκηνωτικό μας εξοπλισμό σε Χίο κυρίως και σε Λέσβο για 2 βδομάδες και για να πω τη αλήθεια είμαι πολύ χαρούμενη που θα ταξιδέψω οδικώς Ελλάδα, μετά απο αρκετό καιρό αποχής....
Για το φθινόπωρο ίδωμεν...το νήμα δεν φεύγει, εδώ θα είναι!
Αχ αυτα ειναι ωραία τριήμερα! Με το καλό!Αχχχ! Τιποτα το 2020. Εκδρομή ένα 3μερο μέχρι το Μητέρα και πολύ μας είναι....
Με το καλό να έρθει η μικρή σας!Το ίδιο και μεις! Ότι σκεφτόμουν να το γράψω και είδα την τελευταία απάντηση, ωραία σύμπτωση! Με το καλό! Στο πρώτο παιδάκι κάναμε ταξίδι πριν αλλάξει η χρονιά αλλά τώρα που περιμένουμε τη μικρή μας το Πασχα, για 2021 μας βλέπω, ίσως κάτι κοντινό Χριστούγεννα του '20...
Λυπάμαι πολύ....εύχομαι ολόψυχα να βρεις δουλειά σύντομα! .....στεναχωρήθηκα τώρα...Εγώ έχω βγαλει αεροπορικά για Λισαβονα και Κων/λη αλλά ξέμεινα από δουλειά. Οπότε προτεραιοτητα έχει να βρω δουλειά και μετά αν θα καταφέρω να πραγματοποιησω τα δύο ταξιδια μου. Κρίμα είχα πάρει φόρα και με φρέναρε η απόλυση......
Σε ευχαριστώ πολύ ΒασίληΗ Χίος εξαιρετική, πολύ την αγαπήσαμε το μακρινό 1999.
Η Λέσβος από τότε είναι στα σχέδιά μας αλλά ακόμη δεν καταφέραμε να πάμε. Κοντοζυγώνει η ώρα της.
Να καταφέρετε να πάτε και να περάσετε καλά!!!
Ευχαριστώ Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολη κατάσταση, όταν πέφτω όμως σκέφτομαι ότι υπάρχουν χειρότερες καταστάσεις και αισιοδοξώ ότι κάτι θα βρεθεί, δεν μπορεί..Λυπάμαι πολύ....εύχομαι ολόψυχα να βρεις δουλειά σύντομα! .....στεναχωρήθηκα τώρα...