coco
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ιταλια παλι
- Ταξίδι-Όνειρο
- ρωσια
ευχαριστω,κοριτσι,να σαι καλα και να ταξιδευεις οπως ,οταν και οποτε μπορεις!
... και το πήραμε πίσω! Μόλις έκλεισα εισητηρια για Νεπάλ. 3 εβδομάδες τον Φεβρουάριο... Αυτό που μου αρέσει σε εμένα είναι ότι είμαι σταθερός στις απόψεις μου!Τελικά αποφασίσαμε,Σρι Λανκα για 3 εβδομάδες τον Φεβρουάριο...
δεν ξερω γιατι αλλαξες γνωμη, αλλα νομιζω οτι τελικα πρεπει να ειμαστε ευελικτοι. αλλωστε καποιος ανθρωπος που αγαπαει τα ταξιδια νομιζω οτι θελει να δει σχεδον τα παντα, αρα οποια ευκαιρια ερχεται μπορει κανεις να την αρπαξει.... και το πήραμε πίσω! Μόλις έκλεισα εισητηρια για Νεπάλ. 3 εβδομάδες τον Φεβρουάριο... Αυτό που μου αρέσει σε εμένα είναι ότι είμαι σταθερός στις απόψεις μου!
Μεγάλη σπαζοκεφαλια ...
Ακόμα κι αν ευκαιρία είναι για 2 μήνες στη Σομαλία; (Θυμίζω, η χώρα έχει ένα από τους αγριότερους εμφύλιους στην ιστορία).αλλωστε καποιος ανθρωπος που αγαπαει τα ταξιδια νομιζω οτι θελει να δει σχεδον τα παντα, αρα οποια ευκαιρια ερχεται μπορει κανεις να την αρπαξει.
Λιγάκι ... μακριά δεν πέφτει η Accra;η αρχη θα γινει με το ταξιδι-ονειρο ζωης στην Ινδια μαζι με τον sif... (αφιξη Βομβαη,μετα Γκοα,Δελχι,Ακκρα,Τζαιπουρ κ επιστροφη απο Δελχι) για 2 εβδομαδες...κ για συνεχεια βλεπουμε!!!
Μπορείς να πας Σομαλία με όσα γίνονται εκεί τα τελευταία χρόνια; Ισως σαν ομαδα ασφαλείας ή απ'έξω σαν πλήρωμα κάποιου πλοίου. Αλλά σίγουρα θα χρειαστείς συνοδεία όπλου.Ακόμα κι αν ευκαιρία είναι για 2 μήνες στη Σομαλία; (Θυμίζω, η χώρα έχει ένα από τους αγριότερους εμφύλιους στην ιστορία).
Be carefull what you wish for, που λένε και στο χωριό μου
Μωρέ και Σομαλιλάνδη μπορείς να πας και να είσαι και σχετικά ασφαλής, αμα θες (είναι μια περιοχή της χώρας, το πρώην Βρεττανικό κομμάτι της, που αυτοανακυρηχθεί ανεξάρτητο και δεν έχει εμφύλιο). Αλλά either way, πας έτσι αψήφιστα, επειδή έτυχε μπροστά σου;Μπορείς να πας Σομαλία με όσα γίνονται εκεί τα τελευταία χρόνια; Ισως σαν ομαδα ασφαλείας ή απ'έξω σαν πλήρωμα κάποιου πλοίου. Αλλά σίγουρα θα χρειαστείς συνοδεία όπλου.