• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

2018 Που πάμε;

paefstra

Member
Γενάρη Λισαβόνα....Με 118 μου φάνηκε ωραιότατο.
Τώρα...δευτερεύοντα πραγματάκια όπως ξενοδοχείο θα τα βρω στην πορεία. Επίσης, το 20 ευρώ πήγαινε έλα για Πόρτο, είναι ιδιαιτέρως δελεαστικό και ίσως συμπεριληφθεί στα...δευτερεύοντα.
Με διανυκτερευση ομως. Εχει ψωμι και πολλη ομορφια το Πορτο, μην το κανεις καμια ημερησια, να χαρεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ομάν; Ιράν; Ή Γιορντάν; Αμάν, αμάν!

Στο ένα έκατσε ήδη η μπίλλια. Για τ' άλλα δυό γυρίζει ακόμη. Μπορεί να κάτσει πλαιν, μπορεί και σεβάλ. Μπορεί και να κάτσει ζερό και ν' αλλάξουμε τραπέζι. Οψόμεθα...

Last edited:

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Με διανυκτερευση ομως. Εχει ψωμι και πολλη ομορφια το Πορτο, μην το κανεις καμια ημερησια, να χαρεις.
Σκοπεύω να φύγω κατευθείαν από Λισαβόνα για Πόρτο. Υπάρχει πτήση 1.30 ώρα μετά. 13.30 είμαστε εκεί. Και την επόμενη μέρα βραδινή επιστροφή Λισαβόνα. Έτσι θα έχουμε αφιερώσει 1.5 μέρα Πόρτο. Εγκρίνεται?

escursione

Member
Σκοπεύω να φύγω κατευθείαν από Λισαβόνα για Πόρτο. Υπάρχει πτήση 1.30 ώρα μετά. 13.30 είμαστε εκεί. Και την επόμενη μέρα βραδινή επιστροφή Λισαβόνα. Έτσι θα έχουμε αφιερώσει 1.5 μέρα Πόρτο. Εγκρίνεται?
Καλά να περάσεις εννοείται ότι αξίζει να πας στο Πόρτο! φέρε μας και κανένα βιβλίο από το Lello... http://www.lifo.gr/guide/cultureblogs/bookblog/32700

paefstra

Member
Εγκρινεται οριακα. 1,5 μέρα εμεινα κι εγω αλλα ήθελα κι άλλο.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
για μενα λεει.. που εχω κανονισει μια επισκεψη σε φιλους στο Τορινο και απο κει λιγο Sestriere, το πιθανοτερο. εκτος αν ο mountain chief turms προτεινει κατι καλυτερο στην περιοχη..
όχι αυτό είναι το καλύτερο κοντά στο Torino

το πρόγραμμά 2017-2018:
Αυστρία Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Πάσχα και ίσως & το καλοκαίρι (ή Ιταλία)

πιθανώς Ελλάδα λόγω της δουλειάς τον Μάρτιο για μια μέρα (??) και ίσως & το καλοκαίρι λίγες μέρες με την οικογένεια

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Belize καμιά δεκαριά μέρες
Κεντρική Ασία 2 μήνες (Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν και χρειαζόμαστε ένα άτομο για το τιπ για Παμίρ κλπ 23 μέρες... στείλτε πμ)
Ίσως Κύπρο, για πρώτη φορά
Μάλλον Βόλο και Κρήτη

και βλέπουμε...

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού, Κιργιστάν
Belize καμιά δεκαριά μέρες
Κεντρική Ασία 2 μήνες (Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν και χρειαζόμαστε ένα άτομο για το τιπ για Παμίρ κλπ 23 μέρες... στείλτε πμ)
Ίσως Κύπρο, για πρώτη φορά
Μάλλον Βόλο και Κρήτη

και βλέπουμε...
Βρε ουστ από εδώ μέσα...
Δεν θα μου δημιουργήσεις κόμπλεξ εσύ, με τα ταξιδάκια σου! :p
Καλά να περνάς και να συνεχίσεις έτσι...

mpampis1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΝΖΑΝΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
εγινε! ΙΝΔΙΑ 2018
...κ μετα την Ινδια (που ειναι κανονισμενη για φλεβαρη), ακολουθει ο ιουλιος με ενα φιλανθρωπικο ταξιδι στην Ουγκαντα παρεα παντα με τον sif... κ συνεχιζουμε!!! οποιος θελει μπορει να κανει like στη σελιδα μου στο facebook https://www.facebook.com/Travelpan/

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Mια χαρά το βλέπω εγώ, κλείστο με κλειστά τα μάτια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.385
Νεότερο μέλος
Lilla

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom