Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Και πολύ το άργησα ! Ήδη κοιτώ για εισιτήριαΕλα ρε θηρίο???Μπράβο..
Και πολύ το άργησα ! Ήδη κοιτώ για εισιτήριαΕλα ρε θηρίο???Μπράβο..
Στροφη 180 μοιρων, Μεξικο - Γουατεμαλα. Κλεισμενα εισιτηρια, λογικα δεν προκειται να αλλαξει. Και λιγες μερες Αμστερνταμ πριν....Ταυλανδη - Μαλαισια - Βορνεο γυρω στο Μαρτη.
Για πιο μετα δεν ξερω.
Καλα να ειμαστε και λεφτα να εχουμε!!!!
Πολύ καλύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου...Στροφη 180 μοιρων, Μεξικο - Γουατεμαλα. Κλεισμενα εισιτηρια, λογικα δεν προκειται να αλλαξει. Και λιγες μερες Αμστερνταμ πριν....
Επίσης τρομερός προορισμός. Αν έχεις και ένα μήνα, καταπληκτικάΚλείστηκε Ινδονησία (Τζακάρτα) για μέσα Ιούλη - μέσα Αυγ. λόγω δελεαστικής τιμής Saudia. Σχεδόν καμιά ιδέα για το πρόγραμμα, αλλά πιστεύω μια παύση από Λατινική Αμερική θα είναι καλή.
Kακούργα βλαχοπούλα, μην διανοηθείς να περάσεις ούτε απ'εξω από το χοιροστάσιο γιατι θ'αμολήσω τα γουρούνιαΠολλά σενάρια για μικρά ταξιδάκια είναι πιθανά αλλά -να πω την αμαρτία μου- σκέφτομαι να τ'αρνηθώ όλα για χάρη ενός μεγαλύτερου σε διάρκεια αλλά και σε μπάτζετ, στο Καζακστάν. Το σκέφτομαι για Αύγουστο ή Σεπτέμβρη αλλά αυτό προϋποθέτει 1. να έχω τελειώσει με σχολή 2. να έχω χρήματα και 3. ιδανικά και παρέα, αν και δε μ' ενοχλεί να σολάρω. Οποιοδήποτε τίπ εν τρίκ για τον προορισμό αυτό καλοδεχούμενο..
Εχεις ανοίξει πολλά μέτωπα μικρό γουρούνι και πολύ φοβάμαι ότι θα ηττηθείς. Η σημαία του Τσοπανιστάν θα κυματίσει σε καζάκικο έδαφος, θες δε θεςKακούργα βλαχοπούλα, μην διανοηθείς να περάσεις ούτε απ'εξω από το χοιροστάσιο γιατι θ'αμολήσω τα γουρούνια