fsarigian
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- JAPAN
- Ταξίδι-Όνειρο
- Patagonia
Χριστούγεννα Νότιο Μεξικό , Γιουκατάν , Τσιάπας μετά πέρασμα σε Γουατεμάλα , Αντίγκουα , λίμνη Ατιτλαν , Φλόρες και επιστροφή από Μπελίζ και Τουλούμ!
Μήπως το Ισραήλ θα παίξει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; Αν είναι έτσι, λογικά κάπου θα σε πετύχω και εγώ συμφορουμιτη.Φεβρουάριο Ισραήλ.
Μάιο Ρουμανία.
Ιούνιο Κοπεγχάγη.
Αυτά προς το παρόν.
Σκέφτομαι κάτι παρόμοιο για Φεβρουάριο! Ουσιαστικά Μεξικό και Μπελίζ...ίσως χρειαστώ τα φώτα σου, μόλις επιστρέψεις!Χριστούγεννα Νότιο Μεξικό , Γιουκατάν , Τσιάπας μετά πέρασμα σε Γουατεμάλα , Αντίγκουα , λίμνη Ατιτλαν , Φλόρες και επιστροφή από Μπελίζ και Τουλούμ!
Μετά το δεκαήμερο της Ελβετίας που έχω ήδη κανονίσει για τον Απρίλιο σκέφτομαι και εγώ για πορτογαλία κανένα δεκαήμερο τον Ιούλιο! ζήλεψα λέω να ακολουθήσω τη μόδα μιας και θα έχετε επιστρέψει και εσείς όλοι που θα πάτε νωρίτερα και θα μας φέρετε φρέσκα νέα.....Τέλος Απριλίου με αρχές Μαΐου 13 μέρες στην Πορτογαλία, Road Trip με νοικιασμένο αυτοκίνητο.
Στην διάθεσή σου...Σκέφτομαι κάτι παρόμοιο για Φεβρουάριο! Ουσιαστικά Μεξικό και Μπελίζ...ίσως χρειαστώ τα φώτα σου, μόλις επιστρέψεις!
Καλά οι ΗΠΑ δεν μας απασχολούν. Από Κινέτα να μας φέρεις νέα.ΗΠΑ σε ένα χρόνο....Δεκέμβριο.
Ισως στην εξωτική Κινέτα λίγες μέρες το καλοκαίρι
Δεν είναι άσχημα στα εξωτικά....΄Εχει και βασίλισσα νομίζω εκείΗΠΑ σε ένα χρόνο....Δεκέμβριο.
Ισως στην εξωτική Κινέτα λίγες μέρες το καλοκαίρι