μαλλον θα μου δωσεις εσυ πληρωφοριες που π;ας πρωτη, εγω για Νοεμβρη σκεφτομαι..Αν και δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, είμαι στην αναζήτηση πληροφοριών για Κολομβία τον Μάρτη, άντε βοηθάτε κι εσείς.
μην .......ψαρώνεις και αυτό ταξίδι είναι.Πάμε να υπηρετήσουμε για την "μαμά" πατρίδα και όλα τα ταξιδιωτικά σχέδια μπαίνουν στον πάγο..κλαψ..λυγμ
Ε, τι να βοηθήσουμε..να πας isla San Andres οπωσδήποτε στο el aquarioΑν και δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, είμαι στην αναζήτηση πληροφοριών για Κολομβία τον Μάρτη, άντε βοηθάτε κι εσείς.
Κάτι παίζει εκεί!!!!!!Όσο για μένα, πάλι για Ολλανδία ετοιμάζομαι
E, ρώτα, τι στα γκαβά θα απαντήσουμε;Αν και δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμη, είμαι στην αναζήτηση πληροφοριών για Κολομβία τον Μάρτη, άντε βοηθάτε κι εσείς.
..μην αγνωνεσαι θα ελθει και ο καιρος των ερωτησεων..κατσε να βγαλω πρωτα το νεο διαβατηριο και τα λεμε..E, ρώτα, τι στα γκαβά θα απαντήσουμε;
A με το καλό! Αυτό θα πει ταξιδιάρης/α από κούνια!Εγω μαλλον θα διαβαζω τις υπέροχες ιστοριες σας ολο το 2016
Αφου στο γαμήλιο ταξιδι μας στην Κινα πηγαμε 2 και γυρίσαμε 3 αναβαλονται τα ταξιδια για το 2016 απο το 2017 ξανα