• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

2016. Πού πάμε;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ααααααα....θα σταματησω να διαβαζω αυτο το θεμα και αυτο το φορουμ γενικοτερα ...τερατα ολοι σας !!!!!..που λεει και η paefstra

Γκρρρρρρ......και αργουν και οι Ολυμπιακοι του 2020 στο Τοκιο ..να παει η γνωστη φιλη μου.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ρε παιδιά κλαίω... Άλλαξε εντελώς η επαγγελματική μου ζωή πριν να κλείσει το 2015!! Δυστυχώς δεν μπορώ να προγραμματισω τίποτα ακόμα... Καλά να περάσετε όλοι και κουράγιο σε όλους που θέλουν αλλά δεν μπορούν.. Το μικρόβιο πεθαίνει τελευταίο. .

Amplified

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Utopia Planitia
Εγώ έχω Βρυξέλλες - Μπριζ, Στοκχόλμη αργότερα, Hong Kong, Shanghai και Μαρόκο. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλα κι άμα βρω και χρόνο να στριμώξω ένα riding trip με τη μηχανή Κροατία, το 2016 θα είναι καταπληκτικό.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Το '16 έχει μπει εξαιρετικά φορτσάτο! Μετά από ένα τριήμερο στην Ορεινή Αρκαδία (αγαπωωωωω), σειρά έχει η Πράγα τον Μάρτη. Το Πάσχα θα μας βρει οικογενειακώς στη Βιέννη και τον Σεπτέμβρη θα γιορτάσουμε με τον καλό μου την επέτειό μας στα κανάλια του Άμστερνταμ. Pas mal!

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Αμστερνταμ-Λισσαβόνα-Παρίσι Μάρτιος
Καναδάς και ολίγον ΗΠΑ Πάσχα
Βιετνάμ Αύγουστος
και από εκεί και πέρα ... ότι προκύψει.

MELAS86-CY

Member
Μετα το τριημερο μου στην Αθηνα οπου βρεθηκα στην κοπη της πιττας το επομενο σιγουρο ειναι τελος μαιου σε Κινα και Θιβετ. Αλλα μεχρι τον μαη σιγουρα θα κλεισω να παω και καπου αλλου χαχα

rulakigo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna
Ταξίδι-Όνειρο
Αγία Πετρούπολη,Ρωσσία
αρκει για το 2016, τελεια και παύλα...
το 2017 ευχομαι πιο μακρινα...Σικελία. μεσω Ρώμης πάντα..
Αρκεί λες,ε?? Άρα να μη στενοχωριέμαι που μέχρι στιγμής έχω κλείσει μόνο για Ρώμη και δε φαίνεται τίποτε άλλο στον ορίζοντα. Ρώμη 10-14/3. Φαντάζομαι λόγω του 3ημέρου θα γίνεται χαμός.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom