Smaragda53
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αχ, μακάρι νάξερα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολυνησία
μ΄έχουν τρελάνει η ιστορία σου και οι φωτογραφίες σου - αυτή με τη βόμβα στη μέση στο λιβάδι... - περιμένω πάντα με ανυπομονησία.
Να καταχραστώ κι εγώ λίγες γραμμές από την εξαιρετική ιστορία του φίλου @interted και να πω ότι μας έλειψες, εσύ και οι τοποθετήσεις σου όπως αυτή.Είχα να μπω μήνες στο φόρουμ. Πολύ δουλειά πάρα πολλές ώρες το 24ωρο, το οποίο εύχομαι να ήταν 50ωρο. Κάποια στιγμή μπήκα στο φόρουμ για να πάρω μια ανάσα. Και....
Είναι όντως η εικόνα που μου έμεινε, φευγαλέα από το αυτοκίνητο όταν αραιώναν τα δέντρα κάθε τόσο, καθώς γύριζα στο Εδιμβούργο πριν πιάσει η νύχτα και το κρύο της Σκοτίας. Σ' ευχαριστώ.
Αυτά είναι τα απρόβλεπτα, που έρχονται χωρίς να τα ψάχνεις. Όπως και ο σταθμός ραδιο-κατασκοπείας "old listening station" κοντά στο St. Andrews (βλ. προηγούμενο μέρος) για να πιάνουν τα κρυπτογραφημένα μηνύματατων Γερμανών ή το Abandoned nuclear shelter στο Εδιμβούργο που χτίστηκε ως ψυχροπολεμικό καταφύγιο για τους Βασιλικούς και 400 πολιτικούς και με αίθουσα για τηλεοπτικές μεταδόσεις. Υπάρχει και αυτό: Scotland's Secret Bunker – Visitor attraction of Scotland's best kept secretμ΄έχουν τρελάνει η ιστορία σου και οι φωτογραφίες σου - αυτή με τη βόμβα στη μέση στο λιβάδι... - περιμένω πάντα με ανυπομονησία.
Αυτές η αναμνήσεις είναι για να μοιράζονται και να τις απολαμβάνουμε, είτε στο πλαίσιο αυτού του θέματος ή οπουδήποτε. Βρίσκω τον εαυτό μου να ακολουθεί τα τελευταία χρόναι τις ίδιες ουισκοποτικές τάσεις, ειδικά προς τα malt και τα Speyside όταν θέλω να πιώ κάτι σίγουρα καλό, χωρίς πειραματισμούς. Ειδικά στο τέλος μιας εβδομάδας, θες κάτι πιο σπέσιαλ.Και όχι μόνο με συγκίνησες, μου θύμισες πολλά από το παρελθόν.
Να 'στε καλά, που δίνετε με τα σχόλια μια ζεστασία στο thread - ακόμα και αν κανονίζετε συναντήσεις στο Αλεξάνδρειο. Κάποτε θα ερχόμουν κι εγώ στο Αλεξάνδρειο, την εποχή του Κλιφ Λέβινγκστον χαχα.Να καταχραστώ κι εγώ λίγες γραμμές από την εξαιρετική ιστορία του φίλου @interted και να πω ότι μας έλειψες, εσύ και οι τοποθετήσεις σου όπως αυτή.
Θυμάμαι που είχες αναφερθεί κι άλλη φορά στο Cardhu ως αγαπημένο σου. Δε σε αδικώ. Κι εγώ άμα μπορούσα θα προτιμούσα μόνο αυτό, μαζι με μερικά ακόμη της κατηγορίας.
Αναπόφευγτα οι στιγμές στο αποστακτήριο σε θυμίζουν!
Ότι έχω δοκιμάσει (δύο τον αριθμό) ήταν εξαιρετικό!Ενδιαφέρουσα η άποψη για τα Ιαπωνικά ουίσκι, μια και γίνεται τόσο κουβέντα γύρω από αυτά - δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά.
Τότε που μας χώριζε ένα σχοινί και καμιά 15αριά μέτρα στο πέταλο. Ωραίες εποχές, πρόλαβα μερικά τέτοια ντέρμπυ τη δεκαετία του '90, με τις ομάδες φυσικά όπως λέγαμε τότε στη παρακμή τους, προφανώς γιατί δε πιστεύαμε επ' ουδενί τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια...Κάποτε θα ερχόμουν κι εγώ στο Αλεξάνδρειο, την εποχή του Κλιφ Λέβινγκστον χαχα.
ωχ ρε φιλε...τι μου θυμισες τωρα.. εισαι μικροτερος απο εμενα ??? (τυχερε)...εγω τα προλαβα ολα στα μεγαλεια τους...Γανδη και επειτα...Τότε που μας χώριζε ένα σχοινί και καμιά 15αριά μέτρα στο πέταλο. Ωραίες εποχές, πρόλαβα μερικά τέτοια ντέρμπυ τη δεκαετία του '90, με τις ομάδες φυσικά όπως λέγαμε τότε στη παρακμή τους, προφανώς γιατί δε πιστεύαμε επ' ουδενί τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια...
Μπορείς να έρθεις κατευθείαν στα ποτά, χωρίς να μεσολαβήσει το Αλεξάνδρειο.