feel_different
Member
ανεφερα οτι δεν ειμαι ρατσιστης και ξεχασα να αναφερω και τους εθνικους λογους,απλα ειπα οτι δεν το εχω ψαξει ακομα μεσα μου,σιγουρα ποτε μη λες ποτε,αλωστε για αυτο μιλαμε,μπορει καποιος να σου αλαξει τη γνωμη για εκει που δεν θες να πας η απλα να στην ενισχυσει...feel _different,
δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο με Τουρκία. Εκτός και αν οι λόγοι είναι "εθνικοι".
Στη Πόλη που πήγα, μ΄αρεσε το σκηνικό, εξαιρώντας τη θλίψη που δημιουργεί η σκοτεινή εσωτερικά Αγ. Σοφιά. Πάντως, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να ΞΑΝΑΠΑΩ
Τώρα για Αλβανία που λές, περάσαμε τον 10/2009, πηγαίνοντας (με γκρουπ) Κροατία και Σλοβενία. Να πω και γω ΔΕΝ είναι από τους προορισμούς που έχω στο μυαλό μου
Φίλε παραλογιστή, δυστυχώς, αλλά θα συμφωνήσω και γω μαζί σου! Η ομορφιά της Πράγας σαν πόλη, όντως είναι εξαιρετική, αλλά και εμένα αρκετές φορές, με ενόχλησε η εξυπηρέτηση : υπόκρυφος χλευασμός ή κοροϊδία στο θέμα της απόδειξης και του φιλοδωρήματος (10% πληρώσαμε 2 φορές χωρίς να αναγράφεται σε απόδειξη, αλλά σε απλό χαρτί), τιμοκατάλογοι 2 ρυθμών (ντόπιων και τουριστών). Οχι ότι αυτά δεν συμβαίνουν και στη χώρα μας!
Μόνο σε απόμακρη μπυραρία που βρεθήκαμε με ντόπιους, όλα πήγαν καλά !
Δεν θα ξαναπήγαινα πάντως!
Dva_Scra,
η Ινδία μαζί με Νεπάλ,για μένα, ήταν το όνειρο που έγινε πραγματικότητα (04/1993) . Αφήνω στην άκρη αυτό που μπορεί να ενοχλεί εσένα, και μυρίζω τη χώρα που βρίσκομαι! Είναι το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ του πολιτισμού που σε κάνει να ταλαντεύεσαι ανάμεσα στο σήμερα και στο χθες, το όνειρο και την πραγματικότητα.
Ανοιξε τα μάτια σου και το μυαλό σου και χαλάρωσε σαν θα βρεθείς σε τέτοιες χώρες, και να σαι σίγουρος ότι θα σε τρελλάνουν! ... Εκτός και αν δεν είναι ΤΕΛΙΚΑ του στυλ σου .
Ελπίζω να ξαναβρεθώ στην Ινδία
Αχχχ, πόσο ζηλεύω τη renata & τον Χeno, που τώρα βρίσκονται εκεί!