fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Bαλε και την Αλβανια....συμφωνω απολυτα μαζι σου.......και μπραβο σε οσους διαθετουν αυτες τις αντοχες.....Εγώ για την ώρα δεν αισθάνομαι καθόλου έτοιμος να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες και τη φτώχια χωρών όπως η Ινδία και ορισμένες υποσαχάριες αφρικανικές χώρες με μεγάλα ποσοστά AIDS και πείνας. Δε το αποκλείω να αισθανθώ πιο έτοιμος στο μέλλον, απλά για μερικά χρόνια είμαι σίγουρος ότι δε θα καταφέρω να πάω, γιατί δε θα έχω την απαραίτητη ψυχολογική αντοχή και κάποιο ισχυρό κίνητρο.
feel _different,γεια σας συνταξιδιωτες και συνταξιδιωτισσες,σε ολους μας αρεσουν τα ταξιδια,αλλα πιστευω οτι πανω στη γη σιγουρα υπαρχουν και μερη που δεν θελουμε η δεν προκειται να παμε .....,εγω παντος τουρκια και αλβανια,οχι θεμα ρατσισμου,δεν ειμαι τετοιος,.........
Φίλε παραλογιστή, δυστυχώς, αλλά θα συμφωνήσω και γω μαζί σου! Η ομορφιά της Πράγας σαν πόλη, όντως είναι εξαιρετική, αλλά και εμένα αρκετές φορές, με ενόχλησε η εξυπηρέτηση : υπόκρυφος χλευασμός ή κοροϊδία στο θέμα της απόδειξης και του φιλοδωρήματος (10% πληρώσαμε 2 φορές χωρίς να αναγράφεται σε απόδειξη, αλλά σε απλό χαρτί), τιμοκατάλογοι 2 ρυθμών (ντόπιων και τουριστών). Οχι ότι αυτά δεν συμβαίνουν και στη χώρα μας!Εγώ έχω δώσει όρκο στον εαυτό μου πως δεν θα ξαναπάω ποτέ στην Πράγα. Το ξέρω πως πολλοί εδώ μέσα έχουν έναν εθισμό με την πόλη αυτή για το πόσο παραμυθένια είναι αλλά την αγένεια που αντιμετώπισα σαν τουρίστας εκεί (και έχω πάει και 2 φορές) δεν την έχω αντιμετωπίσει πουθενά αλλού!
Dva_Scra,Εγώ για την ώρα δεν αισθάνομαι καθόλου έτοιμος να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες και τη φτώχια χωρών όπως η Ινδία.....
φιλε απο τις σερρες,συμφωνω μαζι σου αν και τα ειπαμε με τον παραλογιστη,η πραγα αν και ειναι ομορφη περνει τα πρωτεια του πιο κακοταξιδεμενου μερος ετσι μου φαινετε,εκτος και αν κανω λαθος,προσωπικα για μενα ειναι ενα απο τα μερη που χανεις την αισθηση του χρονου,για μενα μετραει αυτο....αλλα οι αποψεις ειναι ολες σεβαστες...Είμαι βέβαιος ότι η Πράγα και η Βιέννη δεν είναι τα δύο χειρότερα μέρη στον κόσμο. Αγένεια βρίσκεις παντού. Όχι μόνο στην Πράγα. Δεν ξέρω αν οι τσέχοι είναι αγενείς. μπορεί και να είναι. Δεν θα με επηρεάσει όμως να την ξαναεπισκεφτώ. ¨οσο για την βαρεμάρα τί να πω? Αν βαριέται κάποιος τόσο πολύ στην Βιέννη ας έρθει να εγκατασταθεί τον χειμώνα στη Σέρρες για να νιώσει την νιώσει στο πετσί του.
γι' αυτό δεν πάμε διακοπές στην Ελλάδα.Παντως αν θεωρειτε τους Τσεχους αγενεις προς τους τουριστες (αν και εγω δεν το ειδα),δειτε και πως βλεπουν οι ξενοι τα νησια μας και πως ειναι η συμπεριφορα μας απεναντι στους τουριστες:
(To link ειναι απο το travelblog.com,ειναι το τελευταιο entry απο το ταξιδι του στην ελλαδα.Διαβαστε την τελευταια παραγραφο που κανει τη σουμα του ταξιδιου (και τις εντυπωσεις του απο τη χωρα μας)
naxos - Naxos, Greece Travel Blog
Αμ, και γω το διάβασα αυτό το θέμα με το που μας postαρε ο feel_different! Και έχοντας και εδώ τόσες αναφορές στην Πράγα (έστω και αρνητικές) το βλέπω το θεματάκι στα πέναλτι!http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/1465-%F0%EF%F5-%E4%E5%ED-%E8%E1-%F0%E7%E3%E1%E9%ED%E1.html
Διαβάστε τις εικοσιτόσες σελίδες του άλλου θέματος, δείτε πώς κατέληξε και μετά εδώ είμαστε πάλι