ΕΡΣΗ
Member
Καλορίζικο! Καλή δύναμη! Και καλά κουράγια τώρα!ασε, rethimno!!ουτε εγω μπορω την παρασκευη εκεινη!!θα γιορταζω για το πτυχιο μου!!
next time παιδια!!
Καλορίζικο! Καλή δύναμη! Και καλά κουράγια τώρα!ασε, rethimno!!ουτε εγω μπορω την παρασκευη εκεινη!!θα γιορταζω για το πτυχιο μου!!
next time παιδια!!
ασε, rethimno!!ουτε εγω μπορω την παρασκευη εκεινη!!θα γιορταζω για το πτυχιο μου!!
next time παιδια!!
εμ δεν μας το πες οτι μονο σάββατο μπορούσες..κρίμα και κυκλοφορεί η φήμη ότι θα διανεμηθεί δωρεάν στους παρόντες στο Anema e Core το νέο αλμπουμ του Eros..Πως να ερθω Παρασκευη που μεχρι αργα εχω γραφειο και δεν προλαβαινω καμμια πτηση ???
Να βαλω μπρατσακια και να ερθω κολυμπωντας ???
εμ δεν μας το πες οτι μονο σάββατο μπορούσες..κρίμα και κυκλοφορεί η φήμη ότι θα διανεμηθεί δωρεάν στους παρόντες στο Anema e Core το νέο αλμπουμ του Eros..
να κανουμε αλλη μία πριν την καλοκαιρινή διάλυση σάββατο, οκ?
ασε, rethimno!!ουτε εγω μπορω την παρασκευη εκεινη!!θα γιορταζω για το πτυχιο μου!!
next time παιδια!!
το πήρες πριν και από τους ιταλούς δηλαδή που βγαίνει 22/5!!Ναι ΣΑΜΙΟΝ εσενα περιμενα να το παρω......τωρα θα αγορασω το αλλο ενα γιατι το πρωτο φαγωθηκε απο τη πολλη χρηση !!!!!!!
Οχι πολλα - πολλα για τον Εros........ειναι Θεος και φωναρα μαζι....διαχρονικη αξια....
Οτι και να λες παντως δεν εξιλεωνεσαι
το πήρες πριν και από τους ιταλούς δηλαδή που βγαίνει 22/5!!
Il nuovo album di Eros Ramazzotti: le canzoni del Cd “Ali e Radici” e il nuovo singolo di Eros “Parla con Me” | Io Musica Blog
αστραπή σε βρίσκω..