• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

2η συνάντηση

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ξέρω άργησα αλλά θα είμαι Σαβ. 30 βράδυ Αθήνα (έρχομαι σχεδόν κάθε σ/κ λόγω του
μεγάλου μου γιού φοιτητή Ε.Μ.Π). Δεν γίνεται ε?
Alla prossima λοιπόν...

Και το alla prossima παλι καθημερινη θα πεσει.....σαμποταζ για τους μακρινους ειναι...με ρωτησε ο samion ποτε ανεβαινω Αθηνα....δεν ειχα προβλημα αν ήταν Σαββατο...πτηση απο ΧΑΝΙΑ και εφυγα....

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πιθανον να ερθω μαζι με την κοπελα μου.

σαιτας

Member
δεν βλεπω αλλους να λενε οτι θα ερθουν ? γιατι, για δηλωστε συμμετοχες

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Παιδιά καλημέρα...Δυστυχώς εγώ δεν θα έρθω γιατί προέκυψε κάτι έκτακτο...Την επόμενη φορά....

GKCAPO

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
Και το alla prossima παλι καθημερινη θα πεσει.....σαμποταζ για τους μακρινους ειναι...με ρωτησε ο samion ποτε ανεβαινω Αθηνα....δεν ειχα προβλημα αν ήταν Σαββατο...πτηση απο ΧΑΝΙΑ και εφυγα....
Δεν πειράζει rethimno, κάποια πράγματα δεν θέλουν πίεση.Οι συναντήσεις δεν είναι αγγαρεία. Οι φίλοι στην Αθήνα προφανώς
τα σ/κ αποδρούν και δικαίως!!!

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
Λοιπόν, έχω την εντύπωση ότι εκεί στο Βορρά μας έχουν "σκεπάσει" την κουβέντα. Έχουν περισσότερες συμμετοχές, έχουν και πολύ μεγαλύτερο thread....
Για να οργανωνόμαστε σιγά σιγά!

ετσι,ετσι:bleh::bleh:

οσο για αυτον τον γλυκομιλητο κυριουλη που λετε,θελουμε να σας τον παρουμε και αυτον:haha::haha:

τι να κανουμε που ειμαστε λιγοι ιταλοφιλοι εδω κ δεν μπορουμε να κατεβουμε προς τα κατω??απλα σαμποταζ!:haha:
να περασετε ομορφα!!!:clap:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν πειράζει rethimno, κάποια πράγματα δεν θέλουν πίεση.Οι συναντήσεις δεν είναι αγγαρεία. Οι φίλοι στην Αθήνα προφανώς
τα σ/κ αποδρούν και δικαίως!!!
δεν είναι μόνο οι αποδράσεις, είναι και οι κοινωνικές υποχρεώσεις που εκπληρώνονται συνήθως ΣΚ..
anyway είπαμε να μην είναι καθημερινή να είναι ΣΚ και δη Π βράδυ, στην επόμενη να αρχίσει άλλος την οργάνωση..
για να έρθει και κανένας άλλος..

Anema e Core, 29/5, 21.00

1.mary_a
2.Samion
3.σαιτας
4.taver
5.discolata
6.sapienza
7.neraida
8.XRISTOS71
9.Dafni
10. σύζυγος Dafni

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ετσι,ετσι:bleh::bleh:

οσο για αυτον τον γλυκομιλητο κυριουλη που λετε,θελουμε να σας τον παρουμε και αυτον:haha::haha:

τι να κανουμε που ειμαστε λιγοι ιταλοφιλοι εδω κ δεν μπορουμε να κατεβουμε προς τα κατω??απλα σαμποταζ!:haha:
να περασετε ομορφα!!!:clap:
θέλουμε μεταγραφή για αύριο τον γλυκοξυνο κυριούλη και πληρώνουμε κιόλας:bleh: προβλέπω να γίνεται του Κούδα... θα φέρω και κάτι κρασιά έκανα και μπότοξ και σε περιμένω:clap: άσε το ΚΑΠΗ κι έλα με μας μαζί.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
θέλουμε μεταγραφή για αύριο τον γλυκοξυνο κυριούλη και πληρώνουμε κιόλας:bleh: προβλέπω να γίνεται του Κούδα... θα φέρω και κάτι κρασιά έκανα και μπότοξ και σε περιμένω:clap: άσε το ΚΑΠΗ κι έλα με μας μαζί.

Παιδιά χωρίς το λυκόπουλο του φόρουμ συνάντηση δε γίνεται..Μην τρελλαθούμε τελείως...Σύγνωμη, Ευαγγελία-Dorotija-Traveller τί καλύτερο έχετε να κάνετε 29/5?Για να βλέπω συμμετοχές...Θα πάμε και για μοχίτο μετά...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
εχει γενεθλια η κολλητη μου ρε παιδια!! Ειναι και της αλωσεως της Πολης!!! Αλλα, sapienza αν το θετεις ετσι κατι θα μπορεσω να κανω!!! Εσυ κατι χρωστας.......:bleh::bleh:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Anema e Core, 29/5, 21.00

1.mary_a
2.Samion
3.σαιτας
4.taver
5.discolata
6.sapienza
7.neraida