fotast
Member
Πολύ ωραία ! Φαντάζομαι ότι δεν κάνει να ρωτήσουμε για την τύχη του τζην και των καλσόν Μάλλον τα διέγραψες από τον μαλακό ή σκληρό δίσκο....
Ε, τώρα και συ...Πολύ ωραία ! Φαντάζομαι ότι δεν κάνει να ρωτήσουμε για την τύχη του τζην και των καλσόν Μάλλον τα διέγραψες από τον μαλακό ή σκληρό δίσκο....
Καμμια Colgate δεν πηρες ;
απαλλάσσεσαι λόγω της τότε νεαράς ηλικίας σου!Προμηθεύτηκα ακόμη ένα φτηνό τζην και 2 καλσόν (όχι για να τα φορέσω, μην μας βγει κανενα όνομα…).
όλα τα αγόρια τότε είχαν μια κιθάρα, άσχετα αν ήξεραν έστω να τη γρατζουνίζουν! ΄Ετσι όμως έκαναν εντύπωση στα κορίτσια! (αχ Παναγία μου, τι μου θύμισες!)και μια κιθάρα που δεν ξέρω γιατί την πήρα αφού είμαι άσχετος από πεντάγραμμο
Επειδή πήρα φτηνό τζην;απαλλάσσεσαι λόγω της τότε νεαράς ηλικίας σου!
Δεν ξέρω αλλά όταν την γρατζουναγα έφευγαν!όλα τα αγόρια τότε είχαν μια κιθάρα, άσχετα αν ήξεραν έστω να τη γρατζουνίζουν! ΄Ετσι όμως έκαναν εντύπωση στα κορίτσια! (αχ Παναγία μου, τι μου θύμισες!)
Αυτό το άθλιο-καρακιτς άγαλμα της ''Σόφιας'' που υπάρχει σήμερα στην Βίτοσα αντικατέστησε ένα πολύ ωραίο του Λένιν. Όλα συγκεντρώθηκαν σε ένα πάρκο όπως ακριβώς και στην Βουδαπέστη και τη Μόσχα. Άσχετο, ο σημερινός πρόεδρος της χώρας κοιμάται δίπλα σε ένα περίστροφο και ένα πάκο δολάρια.Αυτό που λησμόνησα να αναφέρω ήταν ότι σε όλες τις πόλεις υπήρχε "πλατεία Λένιν", όπως και πολλά αγάλματα. Προφανώς όλα αυτά έχουν αλλάξει αλλά είναι καταγεγραμμένα στην ιστορία.
Δεν ξέρω αν η Βουλγαρία έχει κάποιο μουσείο κομμουνιστικής εποχής όπως το "Memento" της Βουδαπέστης.
Είναι αυτό που λέμε ότι η Βουλγαρία και όχι μόνο έπεσε από την άλλη μεριά του γάιδαρου.Αυτό το άθλιο-καρακιτς άγαλμα της ''Σόφιας'' που υπάρχει σήμερα στην Βίτοσα αντικατέστησε ένα πολύ ωραίο του Λένιν. Όλα συγκεντρώθηκαν σε ένα πάρκο όπως ακριβώς και στην Βουδαπέστη και τη Μόσχα. Άσχετο, ο σημερινός πρόεδρος της χώρας κοιμάται δίπλα σε ένα περίστροφο και ένα πάκο δολάρια.
Δεν ξέρω αλλά όταν την γρατζουναγα έφευγαν!