• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

100 Χρόνια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
η Καλαμαριά θέλω να γίνουν όμορφα όπως παλιά
Δεν ξέρω πόσο "παλιά" εννοείς αλλά μάλλον όχι και τόσο... (ψάξε λίγο να δεις πώς ήταν "παλιά" η Καλαμαριά - τα "τσαμούρια" τα ξέρεις; )

NOSTIMON HMAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Δεν ξέρω πόσο "παλιά" εννοείς αλλά μάλλον όχι και τόσο... (ψάξε λίγο να δεις πώς ήταν "παλιά" η Καλαμαριά - τα "τσαμούρια" τα ξέρεις; )
Τσαμούρια μεν, μονοκατοικίες και αυλές δε.
Καρνάγια και βρωμιά στη παραλία-θάλασσα, θερινοί κινηματογράφοι και ταβερνάρες στο φρύδι της Αρετσούς.
Περιστέρια στις ταράτσες, αποχέτευση μηδέν, ρυμοτομία πάντα και τα καλοκαιρινά βράδια, έμπαινε από τα ανοιχτά παράθυρα το μουρμουρητό της μουσικής από τα "κέντρα" της Κρήνης.

Last edited:

kostinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
άγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
περιήγηση
Κάτω απο την πλατεία της Ρωμαικής αγοράς βρίσκεται ένα εξαιρετικό μουσείο με ευρήματα της περιοχής!
Το βάζω εδώ μιας και η ανασκαφή έλαβε μέρος τα τελευταία 100 χρόνια!

kabamarou

Member
ωραίο μουσείο αλλά δεν λειτουργεί δυστυχώς γιατί δεν έχουν υπάλληλους.Το είχα δει στα πλαίσια ενός 3ημερου με ξεναγήσεις.Εκτός και αν άνοιξε πάλι...

kostinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
άγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
περιήγηση
ωραίο μουσείο αλλά δεν λειτουργεί δυστυχώς γιατί δεν έχουν υπάλληλους.Το είχα δει στα πλαίσια ενός 3ημερου με ξεναγήσεις.Εκτός και αν άνοιξε πάλι...
ανοιχτό είναι, κάθε μέρα 8 με 3 εκτός Δευτέρας. Πήγα την Πέμπτη!

kostinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
άγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
περιήγηση
Το μέγαρο Σταιν είναι άδειο. Γνωρίζει κάποιος τον λόγο? Αραγε σε ποιόν ανήκει?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom