alma
Member
Απ` οτι καταλαβα, αν η Σαντορινη ειχε τις παραλιες τις Σιφνου τοτε δεν θα υπηρχε λογος να ψαχνομαι ακομα...
Τι να σου πω σε αυτό είναι και θέμα γούστου.Εμένα π.χ.μου αρέσουν πολύ οι παραλίες με άμμο(ή ψιλό βότσαλο) και αλμυρίκια.Οπότε ικανοποιήθηκα και στη Σίφνο και στη Σαντορίνη.Επίσης να είναι καθαρές,πράγμα που συνέβαινε και στα δυο νησιά.Αντίθετα παραλίες που άλλοι τρελαίνονται(π.χ.Πόρτο Κατσίκι στη Λευκαδα κτλ)δεν με ξετρέλαναν.Τα νερά ήταν κρυα και δεν μου άρεσε να κάνω μπάνιο βλέποντας τα τεράστια βράχια.
Επειδή έχω επισκεφτεί πολλά νησιά και έχω δει πόσο ποικιλόμορφα τοπία και παραλίες για όλα τα γούστα έχει η χώρα μας,ίσως πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος και να μας πεις τι ζητάς απο μια παραλία.(Αν το βασικό σου κριτηριο είναι οι παραλίες του νησιού που θα επιλεξεις).
Αλλιώς τι να πεις, απο αξιοθέτα η Σαντορίνη αλλο τίποτα.Η μαγευτική και ρομαντική Οία με την τρομερή θέα,η επίσης υπέροχη θέα και ατμόσφαιρα στ Φηρά,ένας απο τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στο Ακρωτήρι,το ρομαντικό Ημεροβίγλι...θα μπορούσα να γράφω ώρες.