Η Σεριφος σε ποιο ειδος ειναι σχετικα οικονομικο νησι? Τελευταιο 3ημερο Αυγουστου οι τιμες στα δωματια ξεκινανε απο 75€...γενικα, κατω απο 65-70 δεν εχω βρει ουτε τελος Ιουνιου.
Η Σεριφος σε ποιο ειδος ειναι σχετικα οικονομικο νησι? Τελευταιο 3ημερο Αυγουστου οι τιμες στα δωματια ξεκινανε απο 75€...γενικα, κατω απο 65-70 δεν εχω βρει ουτε τελος Ιουνιου.
Δεν θελω να θυμαμαι ποσα πληρωσα στην Κυθνο για διαμονη. Περιπου 50% πανω απο Σιφνο, γι αυτο και δεν ξαναπηγα, γιατι η Σιφνος φαινοταν φτηνη σχετικα. Επειδη ειναι κοντα, βαρανε στο ψαχνο εδω και χρονια.
Α ετσι εξηγειται. Στην Καναλα ηταν πολυ οικονομικα. Αλλα με ελαχιστες επιλογες για φαι, το οποιο ηταν και πολυ εντιμο.Κατ’ αρχήν να πω ότι έχω 3-4 χρόνια να πάω και στα 2. Τις χρονιές που πήγαινα επιπλέον επέλεγα λιγότερο τουριστικά μέρη. Όπως στην Κύθνο έμενα συνήθως στην Κανάλα και στην Σέριφο έξω από το λιμάνι αλλά όχι προς τα Λειβαδάκια.
Νάξος.Αναζητείται νησί που να έχει τα εξής:
1. Ωραίες παραλίες
2. Άσπρα σπιτάκια
3. Όσο το δυνατόν πιο ζεστά νερά τέλη Ιουνίου
4. Πολιτιστικό ενδιαφέρον
5. Να δίνει τη δυνατότητα επισκεψης και κάποιου άλλου, κοντινού μικρότερου νησιού, θα έχουμε περίπου 8-9 μέρες στη διάθεσή μας. Θα έχουμε αμάξι
6. Φαγηταρες
Να μην έχουμε πάει: Απορρίπτονται Κρήτη, Αμοργός, Κουφονησια, Ηρακλεια, Σαντορίνη, Σαρωνικός. Ιδανικά να έχει πρόσβαση με αεροπλάνο (έχουμε κουπόνια και μίλια) η κάτω από 6 ώρες καράβι.
What is φασαιονήσι;Η Αναφη ειναι πλεον το απολυτο φασαιονησι, οποτε εχε και αυτο υποψιν σου, εμενα προσωπικα με ενοχλει αυτο το στυλ.
Θα το δω, έχω πολλά χρόνια να πάω, αλλά θυμάμαι πολλή νεολαία, μπαράκια, φασαρία, σέρφερς, not what we are looking for.
Να πω τη μαύρη αλήθεια δε μου αρέσει η Σύρος, ουτε βρίσκω την πόλη της πανέμορφη, μέτριες παραλίες. Από μένα είναι όχι.Και Συρος, ενταξει παραλιες δεν ειναι να πεθανεις, αλλα ειναι κοντα, Ανω Συρος πανεμορφη, εχει κ κουλτουρα κ φαγηταρες.
Χμ, ενδιαφέρον.Μηλο δεν θα πηγαινα, δεν πεθανα με τις παραλιες, στις μη προσβασιμες με οχημα θα πηγαινα μονο αν μπορουσα να νοικιασω πλεουμενο ιδιωτικα κ εκτος τουρ, λιμανι μπλιαχ, πολη οκ καλη, φαγητο μεεεχ.
Μου άρεσαν οι τάφοι.Κιμωλος απιστευτο μερος αν κ ακουω οτι εξελιχθηκε μερικως σε φασαιονησι, εχω να παω πανω απο δεκα χρονια. Εχει κ κατι παρατημενους λαξευτους ταφους μηκυναικης εποχης, ανατριχιλα. Φαγητο πολυ καλο, πανεμορφη χωρα, πρασα τοπ παραλιαρα (ελπιζω το μπιτσομπαρο να μην την εχει μολυνει με τρας μουσικες), σημεια με απιστευτη θεα αλλα για 8-9 μερες για κανενα λογο. Ουτε για καποιον που ερχεται πρωτη φορα Ελλαδα.
Το νησί που μαζεύονται οι «φασαίοι» κάτι προφανώς δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό όταν μιλάμε για Ιούνιο μήνα. Υπάρχουν αρκετά σ' αυτή την κατηγορία, προσωπικά διαφωνώ με το σκεπτικό, δε θα κάτσω να κοιτάξω τι φοράει και πως αρέσκεται να περνάει καθένας τις διακοπές του, από τη στιγμή που δε τον ενοχλώ και δε μ' ενοχλεί όλα εντάξει, απολαμβάνουμε το νησί.What is φασαιονήσι;
Το ένα μόνο κομμάτι της Πάρου είναι έτσι, ειδικά μόλις τελειώσουν οι πανελλήνιες έως και τον 15αυγουστο περίπου. Το νησί όμως είναι αρκετά μεγάλο, οπότε η πρόταση είναι καλή.Θα το δω, έχω πολλά χρόνια να πάω, αλλά θυμάμαι πολλή νεολαία, μπαράκια, φασαρία, σέρφερς, not what we are looking for.
Παγωμένα στα τέλη του Αυγούστου, δε μπορώ να φανταστώ πως θα είναι τον Ιούνη...Στα μονα μειον που δεν σου ειπα ειναι οτι δεν θα ελεγα και τα πιο ζεστα νερα δεν ξερω Ιουνιο πως θα ειναι