billakos313
Member
Σε ποιο μερος της Σιφνου αξιζει πιο πολυ να μεινουμε; Απολλωνια, Αρτεμωνα ή υπαρχουν και αλλες επιλογες για την περιπτωση μου;
Αν είσαι ζευγάρι με το κορίτσι σου Κάστρο, για σούπερ ρομαντικές καταστάσεις, αλλά νυχτερινή διασκέδαση παίζει στην Απολλωνία και θα ζοριστείτε χωρίς αμάξι. Αν είσαι με παρέα συνομηλίκων Απολλωνία ή Αρτεμώνα, είναι δίπλα.Σε ποιο μερος της Σιφνου αξιζει πιο πολυ να μεινουμε; Απολλωνια, Αρτεμωνα ή υπαρχουν και αλλες επιλογες για την περιπτωση μου;
Τα νησια τα οποια εγω ανεφερα ηταν απλα καπια τα οποια ξεχωρισα απο διαφορα ποστς. Δεν ειμαι περιορισμενος αναμεσα σε αυτα. Στην παρο πηγαινω καθε χρονο οποτε δεν ειναι κατι που το σκεφτομαι.Τωρα από τα παραπάνω είναι ίσως το πιο ιδανικό σύμφωνα με τα κριτήρια σου...
Και η Πάρος πάντως θα ήταν μια καλή λύση...οπως αναφέρθηκε παραπάνω.
Τα νησια τα οποια εγω ανεφερα ηταν απλα καπια τα οποια ξεχωρισα απο διαφορα ποστς. Δεν ειμαι περιορισμενος αναμεσα σε αυτα. Στην παρο πηγαινω καθε χρονο οποτε δεν ειναι κατι που το σκεφτομαι.
Η διαμονή στο Κάστρο θέλει αμάξι, τα δρομολόγια είναι ανά δύωρο και σταματούν νωρίτερα το βράδυ. Καλύτερα Αρτεμώνα ή Απολλωνία για πολύ βολικές συγκοινωνίες.Απο το καστρο οι μετακινησεις γινονται ανετα;