• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

χιόνια στο καμπαναριό!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ θα πρότεινα κάτι λίγο πιο ριζοσπαστικό: Στις 29 Ιανουαρίου αρχίζει το νέο Κινέζικο έτος, η χρονιά του Λαγού (που θεωρείται στις προβλέψεις πολύ καλύτερη απ' αυτήν που φεύγει - της Τίγρης δηλαδή). Μήπως να το βλέπαμε λίγο προς τα κεί? Λαγουδάκια αλλά όχι με αυγουλάκια, μόνο λουλουδάκια. Ε? :)

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Εγώ θα πρότεινα κάτι λίγο πιο ριζοσπαστικό: Στις 29 Ιανουαρίου αρχίζει το νέο Κινέζικο έτος, η χρονιά του Λαγού (που θεωρείται στις προβλέψεις πολύ καλύτερη απ' αυτήν που φεύγει - της Τίγρης δηλαδή). Μήπως να το βλέπαμε λίγο προς τα κεί? Λαγουδάκια αλλά όχι με αυγουλάκια, μόνο λουλουδάκια. Ε? :)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ναι ναι ναι θελω και γω λαγουδακια(οχι του Playboy ..εεεεε?) και λουλουδακια .
Μου φερνουν το Πασχα πιο κοντα.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ή, κάτι τέτοιο ας πούμε:

αν νομίζετε ότι είναι πρόωρα τα λουλουδάκια...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
προσπάθησα να σου βρω ένα λαγουδάκι του play boy για να σου χαρίσω αλλά μετά σκέφτηκα το αρχοντικό του χαρακτήρα σου και λέω στον φίλο baba μόνο ένα λαγουδάκι δεν αρκεί. Σου αφιερώνω λοιπόν όλα τα pin up girls της χρυσής δεκαετίας του 60. (την δεκαετία την διάλεξα για την γοητεία του κλασικού καμιά σχέση με την ηλικία σου εντάξει;)

Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.case.edu/artsci/womn/pinup/playboy_4/steinem/steinem_full/a_gloria_steinem_as_playboy_bunnie.jpg

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
προσπάθησα να σου βρω ένα λαγουδάκι του play boy για να σου χαρίσω αλλά μετά σκέφτηκα το αρχοντικό του χαρακτήρα σου και λέω στον φίλο baba μόνο ένα λαγουδάκι δεν αρκεί. Σου αφιερώνω λοιπόν όλα τα pin up girls της χρυσής δεκαετίας του 60. (την δεκαετία την διάλεξα για την γοητεία του κλασικού καμιά σχέση με την ηλικία σου εντάξει;)

Google Αποτελέσματα Eικόνων για http://www.case.edu/artsci/womn/pin...m_full/a_gloria_steinem_as_playboy_bunnie.jpg
Αααα, σ' ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου! Πάντα με χαρά και νοσταλγία βλέπω φωτογραφίες της γιαγιάς μου! :clap:

Borealis

Member
Λοιπόν αυτές οι περιπτώσεις με τα στολισμένα δέντρα είναι πταίσματα αν σκεφτείτε ότι η αδερφή μου κρεμάει σημαία για την 25η Μαρτίου και την ξεχνάει μέχρι την 28 Οκτωβρίου!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Λοιπόν αυτές οι περιπτώσεις με τα στολισμένα δέντρα είναι πταίσματα αν σκεφτείτε ότι η αδερφή μου κρεμάει σημαία για την 25η Μαρτίου και την ξεχνάει μέχρι την 28 Οκτωβρίου!
Μην ανοίγεις θέμα. Άλλο πράγμα η σημαία. Αλλού τους υποχρεώνουν να την έχουν (ή και από μόνοι τους) όλον τον χρόνο. Και δεν μιλάω μόνο για Ελλάδα - για να μην παρεξηγούμαι.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Χιόνια στο καμπαναριό διαβάζω στο topic...μπαίνω και βλέπω ποσταρίσματα εναντίον της ομάδος!!!
Και καλά από τον baba το περίμενα...όχι κι από το αφεντικό...
πφφφ. βαθύτατη λύπη :shock:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα