• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

χιόνια στο καμπαναριό!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αντε να το ξαναβαλω το θεμα στην αρχικη του βαση: Αφεντικο σημερα ειχαν και οι παλαιοημερολογιτες τα Θεοφανεια. Με καθε ειδους ημερολογιο -Ιουλιανο και Γρηγοριανο- πλεον οι καλλικαντζαροι ξαναχωθηκαν στα εγκατα της γης. (για το ημερολογιο των Μαγιας δεν ειμαι απολυτα σιγουρη-αν καποιος ξερει ας μας διαφωτισει). Δεν ειναι ωρα να ξεστολιζουμε σιγα σιγα; Εκτος και αν το εχεις σκοπο να ντυθουμε αγιοβασιληδες και τις αποκριες.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αντε να το ξαναβαλω το θεμα στην αρχικη του βαση: Αφεντικο σημερα ειχαν και οι παλαιοημερολογιτες τα Θεοφανεια. Με καθε ειδους ημερολογιο -Ιουλιανο και Γρηγοριανο- πλεον οι καλλικαντζαροι ξαναχωθηκαν στα εγκατα της γης. (για το ημερολογιο των Μαγιας δεν ειμαι απολυτα σιγουρη-αν καποιος ξερει ας μας διαφωτισει). Δεν ειναι ωρα να ξεστολιζουμε σιγα σιγα; Εκτος και αν το εχεις σκοπο να ντυθουμε αγιοβασιληδες και τις αποκριες.
Μάλλον ήθελε να είμαστε μια ευχάριστη Πρωτοχρονιάτικη ατμόσφαιρα για το κοπή τη πίτα. Αν δεν ξεσκουφωθούμε κι από Δευτέρα, ε, τότε θα πρέπει ν' αρχίσουμε ν' ανησυχούμε...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Πώς τον λένε αυτόν τον γάλλο? Λυμπέ?

Ή μήπως είναι αυτός του Famous Grouse?
Ο Λυμπέ ήταν ο μόνος που χειροκροτήθηκε χθες θέλω να σου πω, τουλάχιστον από το μισό γήπεδο. Μάλιστα παρακαλούσα να τον κάνει αλλαγή, όπως κι έγινε, για να πάρει το standing ovation.
Ας όψεται η αναμπουμπούλα του πρώτου γκολ σας και ήρθε έτσι το ματσάκι.
Όχι πως περίμενα και θαύματα με τον ψευτομπάκ τον Σπυρόπουλο.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Ο Λυμπέ ήταν ο μόνος που χειροκροτήθηκε χθες θέλω να σου πω, τουλάχιστον από το μισό γήπεδο. Μάλιστα παρακαλούσα να τον κάνει αλλαγή, όπως κι έγινε, για να πάρει το standing ovation.
Ας όψεται η αναμπουμπούλα του πρώτου γκολ σας και ήρθε έτσι το ματσάκι.
Όχι πως περίμενα και θαύματα με τον ψευτομπάκ τον Σπυρόπουλο.
τώρα ποιος μιλάει σουαχίλι...

θυμήστε μου, ποιο είναι το θέμα του topic?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
τώρα ποιος μιλάει σουαχίλι...

θυμήστε μου, ποιο είναι το θέμα του topic?

:rolleyes::rolleyes: Θείε Σπύρο το topic είναι "χιόνια στο καμπαναριό"...σε ελεύθερη μετάφραση, γράφτε ό,τι σας καπνίσει :bleh:
Έτσι όπως έχει πάει...Όσο για τα σουαχίλι, δεν φταίω εγώ, ο baba το ξεκίνησε... :roll:

XRISTOS71

Member
Οπου λαγος αναφερεσθε σε ομαδα?
Λαθος κανετε κυριε!
Το βασιλικο-αυτοκρατορικο χρωμα ηταν και θα ειναι το πορφυρουν.

έρχεται και η δική σας σειρά για δευτερη φορά φέτος !!!!!!!
Πελάτες ειστε οτι χρωμα θελετε ,εμεις δεν χαλαμε χατήρια :cool::cool::cool:.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom