αθηνα123
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????????????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησια μαρκισας
ειμαι η αθηνα και ειμαι απο πειραια.πριν 1 βδομαδα πηρα υπλογιστη και εβαλα ιντερνετ οποτε οπως καταλαβαινεται πρεπει να δειξετε λιγο ανοχη προς το προσωπο μου.μια απο τις πρωτες σελιδες που μπηκα ηταν η δικια σας και απο τοτε δεν μπορω να ξεκολησω.εχω αφησει και τα διαβασματα μου πισω και οι εξετασεις που δινω δεν αστειευονται.παντως η σελιδα ειναι φοβερη και απιστευτα ενδιαφερουσα.δεν εχω κανει και πολλα ταξιδια οπως θα δειτε και απ τον χαρτη μου μιας και το πρωτο μου ταξιδι ηταν το 2003.απο τοτε προσπαθω να κανω 2 ταξιδια το χρονο για ν αναπληρωσω το χαμενο χρονο.το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω ενα αρκετα καλο ποσο στην ακρη για ταξιδια,δεν εχω συνταξιδιωτες καθως ο περιγυρος μου μονο για ταξιδια δεν ενδιαφερεται.και εγω δεν θελω να ταξιδευω μονη λογω του φοβου μου για τ αεροπλανο.αγαπημενοι μου προορισμοι ειναι τα νησια μαρκισας,ο καναδας και η γη του πυρος.ονειρο μεν, απατηλο δε να παρατησω οτι κανω για δυο χρονια και να κανω το γυρο του κοσμου.(κυριως με τροχοσπιτο για να σταματω οπου μου αρεσει).αυτα τα λιγα,καλως σας βρηκα.