• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

χαιρετισμος

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
ειμαι η αθηνα και ειμαι απο πειραια.πριν 1 βδομαδα πηρα υπλογιστη και εβαλα ιντερνετ οποτε οπως καταλαβαινεται πρεπει να δειξετε λιγο ανοχη προς το προσωπο μου.μια απο τις πρωτες σελιδες που μπηκα ηταν η δικια σας και απο τοτε δεν μπορω να ξεκολησω.εχω αφησει και τα διαβασματα μου πισω και οι εξετασεις που δινω δεν αστειευονται.παντως η σελιδα ειναι φοβερη και απιστευτα ενδιαφερουσα.δεν εχω κανει και πολλα ταξιδια οπως θα δειτε και απ τον χαρτη μου μιας και το πρωτο μου ταξιδι ηταν το 2003.απο τοτε προσπαθω να κανω 2 ταξιδια το χρονο για ν αναπληρωσω το χαμενο χρονο.το προβλημα μου ειναι οτι ενω εχω ενα αρκετα καλο ποσο στην ακρη για ταξιδια,δεν εχω συνταξιδιωτες καθως ο περιγυρος μου μονο για ταξιδια δεν ενδιαφερεται.και εγω δεν θελω να ταξιδευω μονη λογω του φοβου μου για τ αεροπλανο.αγαπημενοι μου προορισμοι ειναι τα νησια μαρκισας,ο καναδας και η γη του πυρος.ονειρο μεν, απατηλο δε να παρατησω οτι κανω για δυο χρονια και να κανω το γυρο του κοσμου.(κυριως με τροχοσπιτο για να σταματω οπου μου αρεσει).αυτα τα λιγα,καλως σας βρηκα.

tina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αμστερνταμ ελπιζω!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρικη
Καλως ηρθες, και καλα ταξιδια.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου Αθηνα και :welcome2:
Βλεπω οτι οι Πειραιωτες γινομαστε ολο και περισσοτεροι(αντε να κανονισουμε και καμμια ανεπισημη στο Ολυμπικο του ΣΕΦ):lol:
Αφου λοιπον ο περιγυρος σου δεν ενδιαφερεται για ταξιδια σιγουρα θα βρεις εδω παρεα για τα επομενα ταξιδια σου.
Καλη παραμονη λοιπον.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Καλώς ήλθες. Καλά ταξίδια!!!!Και μη σταματάς να κυνηγάς το όνειρό σου!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Aθηνα123 :welcome2:
Καλοριζικος και ο υπολογιστης.:D
Εκανες και την καλυτερη κινηση που ανακαλυψες αυτο το σαιτ.
Δεν ξερω αν σε βοηθηση στα μαθηματα σου,αλλα στην γεωγραφια θα γινεις αστερι.
Για την ηλικια σου θα ελεγα εγω οτι εχεις κανει πολλα ταξιδια.Αν συνεχισεις τα ταξιδια μαυτο το ρυθμο μεχρι τα 60 σου θα εισαι traveller queen.!!
Βλεπω οτι σου αρεσουν τα νησια μαρκισας,μια γειτονια θαμαστε.:haha:
Ευχομαι να κανεις πραγματικοτητα τα ονειρα σου.:lol:
Και πουσε να ανοιγουμε και κανενα βιβλιο καπου-καπου:haha::haha:

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
ευχαριστω για τα καλως ορισες.κ ξενε απο δω και περα θα σας φωναζω γειτονα.που καταλαβατε ομως την ηλκια μου?ελπιζω οχι απο το οτι ειπα οτι διαβαζω γιατι τοτε πεσατε εξω.επισης χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι πειραιωτες μελη της σελιδας.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
ευχαριστω για τα καλως ορισες.κ ξενε απο δω και περα θα σας φωναζω γειτονα.που καταλαβατε ομως την ηλκια μου?ελπιζω οχι απο το οτι ειπα οτι διαβαζω γιατι τοτε πεσατε εξω.επισης χαιρομαι που υπαρχουν και αλλοι πειραιωτες μελη της σελιδας.
Την ηλικια την υπεθεσα απο το διαβασμα,μαλλον επεσα εξω.:rolleyes:
Αλλα και αυτος ο πληθυντικος παλι με παραπεμπει σε μικρη ηλικια γειτονισα Αθηνα.:lol:

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
λοιπον γιατι τα νησια κουκ ειναι καλυτερα απο τα νησια μαρκισας?τον χρησιμοποιω καθαρα απο ευγενια

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
λοιπον γιατι τα νησια κουκ ειναι καλυτερα απο τα νησια μαρκισας?τον χρησιμοποιω καθαρα απο ευγενια
Πιστευω πανω κατω οτι το ιδιο ομορφα ειναι και τα δυο νησια.
Ειμαι σιγουρος πως αν ποτε παω στα κουκ σιγουρα θα παω και στα μαρκισας,ταχω στην ιδια μοιρα.Το θεμα ειναι να πας,το πιο ομορφο θα το βρεις εκει.

marakixin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
αγια-πετρουπολη
γεια σας. με λενε μαρια.πηρα και εγω πολυ προσφατα τον υπολογιστη μου και η σχεση μου μαζι του ειναι ακομα...ο καλο μου ο χρυσο μου βοηθαμε... θεε μου τι ειναι αυτο που βγαζει τωρα...ποιο κουμπι παταω...ζω στο ηρακλειο της κρητης και λατρευω τα ταξιδια τοσο στο εσωτερικο οσο και στο εξωτερικο. εχω ταξιδεψει περισσοτερο εντος απο οτι εκτος. στο εξωτερικο εχω ταξιδεψει στην ιταλια... βενετια, ρωμη, ναπολη... αυστρια στην βιεννη και πραγα. αγαπω πολυ το θεατρο και ανεβαινω συχνα αθηνα για να δω παραστασεις. διαβαζω πολυ,μου αρεσουν πολυ τα βιβλια και ο μαγικος κοσμος τους.λατρευω επισης τον χορο...και τις φωτογραφιες. μονο που στα προηγουμενα ταξιδια μου ειχα αναλογικη φωτογραφικη μηχανη και πρεπει να παρω σκανερ για να καταφερω να σας στειλω καποιες... ψηφιακη ειχα μοναχα στην βενετια και θα ανεβασω συντομα καποιες... θα χαρω να σας στειλω τις ιστοριες μου..α!σας ευχαριστω που δημιουργησατε ενα τετοιο υπεροχο σαιτ για μας που αγαπαμε τον κοσμο

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Γεια σου Μαρια και :welcome2:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα