• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

χαιρετισμος

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
:welcome: και στις δυο.
Θελετε αλλη μια γειτονισσα στο νοτιο ειρηνικο?
Αθηνά αν και προτιμω κι εγω τα νησια Cook , μια χαρα ειναι και τα Marquisas , κατι ηξερε ο Paul Gauguin που ζητησε να ταφει εκει , για να ειναι σιγουρα στον παραδεισο.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
:welcome: και στις δυο.
Θελετε αλλη μια γειτονισσα στο νοτιο ειρηνικο?
Αθηνά αν και προτιμω κι εγω τα νησια Cook , μια χαρα ειναι και τα Marquisas , κατι ηξερε ο Paul Gauguin που ζητησε να ταφει εκει , για να ειναι σιγουρα στον παραδεισο.
Καλως την γειτονισσα Ζωη.:clap:Φυσικα και σε θελουμε.Θα κανουμε μια μεγαλη γειτονια,στον παραδεισο του ειρηνικου.Ολοι οι καλοι χωρανε.:grouphug::grouphug:

Μarakixin :welcome2:
Ευχομαι να γραψεις ιστορια το συντομοτερο.Καλα ταξιδια.

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
γειτονες οταν με το καλο πατε απο ειρηνικο μερια εδοποιειστε και τη γειτονισσα αθηνα που δεν βρισκει κανενα να παει μαζι της και φοβαται να ταξιδεψει μονη τοσες ωρες με το αεροπλανο.αληθεια εσεις που ειστε πιο ειδικοι ποσες ωρες συνολικα μπορει να ναι η πτηση και συνηθως πας απ αυστραλια ή λος αντζελες?

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εεε, ξερω οτι Λονδινο-Λος Αντζελες ειναι 12 ωρες περιπου και Λος Αντζελες για Παπεετε αλλες 8. Για το Αθηνα-Λονδινο δεν ειμαι σιγουρη , αλλα δε θα ειναι 4 ωριτσες?
Φτανουμε αισιως τις 24-25 ωρες στον αερα για Ταιτη... Απ'οπου κι αν πας , δεξια ή αριστερα απο Ελλαδα το ιδιο ειναι σε χρονο , η τιμη του εισιτηριου τη δεδομενη στιγμη θα κανει τη διαφορα για μενα.
Πολυ ειναι παντως...παρα πολλες ωρες στον αερα :shock:. Το σκεφτομαι για επομενο ταξιδι και αυτο , αλλα το σκεφτομαι πολυ (μονη μου , χωρις να ρωτησω τον Mr.go2dbeach:D).

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
τοσο πολυ ε?για τετοια ταξιδια κανουν ολικη αναισθησια?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom