• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

φτηνα τηλεφωνα στην μαλαισια

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
λοιπον παιδια η αρχηγος στο γκρουπ μας υπεδειξε εναν πολυ φτηνο τροπο για τηλεφωνα απο εξωτερικο για ελλαδα
απλα με το που πας εκει βαζεις στο κινητο σου μια δικη τους καρτα και μοναδες..
αυτοστη μαλαισια κοστισε 7ε και μεσα εβαλα και 20 μοναδες και μου εδωσαν και 5 δωρο ...
θελετε να σας πω ποσα τηλεφωνα εκανα σε σταθερο τηλ... στην ελλαδα ?
πανω απο 40 τηλεφωνα...
ναι καλα διαβασατε αφου στο τελος δεν τελειωναν οι μοναδες και ειχα εξαντλησει ολα τα τηλ που ειχα στη μνημη μου μια που ειχα βγαλει τη δικη μου καρτα..
ασε την πλακα που παθαιναν οταν εβλεπαν τετοιο παλαβο νουμερο και τους ελεγες οτι ειναι απο μαλαισια...

GTS

Member
λοιπον παιδια η αρχηγος στο γκρουπ μας υπεδειξε εναν πολυ φτηνο τροπο για τηλεφωνα απο εξωτερικο για ελλαδα
απλα με το που πας εκει βαζεις στο κινητο σου μια δικη τους καρτα και μοναδες..
Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου...τζιμάνι η αρχηγός και πρωτότυπη η ιδέα της. Πιστεύω της δώσατε ένα καλό μπουρμπουάρ για τα χρήματα που σας γλύτωσε.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου...τζιμάνι η αρχηγός και πρωτότυπη η ιδέα της. Πιστεύω της δώσατε ένα καλό μπουρμπουάρ για τα χρήματα που σας γλύτωσε.
Όχι να το παινευτώ, αλλά...

Επικοινωνίες

Η χρήση του Ελληνικού κινητού τηλεφώνου είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ακριβή: 5 ευρώ το λεπτό! Με την αγορά μιας προπληρωμένης κάρτας της Digi το κόστος μιας κλήσης στην Ελλάδα πέφτει στο 1/10 (περίπου 0.50 Ευρώ το λεπτό).
... από την πρώτη-πρώτη σελίδα της αφήγησής μου...

Γιατί, σ' αυτό το site βρίσκεις πάντα σωστές πληροφορίες! :xmas_cheesygrin:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
τελικα ηταν πιο φτηνα ουτε μισο ευρω το λεπτο στη 1 μοναδα τους , επαιρνες 4 τηλεφ σε σταθερο και τις 20 μοναδες τις πληρωσα 4 ε + δωρο αλλες 5 δηλ 25 μοναδες 4ε....
οι καλοι στα μαθηματικα ας βγαλουν ποσο κοστιζε το λεπτο...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
τελικα ηταν πιο φτηνα ουτε μισο ευρω το λεπτο στη 1 μοναδα τους , επαιρνες 4 τηλεφ σε σταθερο και τις 20 μοναδες τις πληρωσα 4 ε + δωρο αλλες 5 δηλ 25 μοναδες 4ε....
Μ'αυτά τα στοιχεία ούτε ο ... Bernoulli δε θα μπορούσε να το βγάλει...

GTS

Member
Με τα στοιχεία που μας δίνεις βρε ΦΑΜΕΚ, πώς να το βρούμε....μόνο ο Άγιος Χριστόφορος (μεγάλη η χάρη Του) θα μπορούσε και αυτός με σκονάκι από τον μεγάλο απευθείας.

Ή καμιά χαρτορίχτρα...ξέρεις καμία παρεπιπτώντος?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Με τα στοιχεία που μας δίνεις βρε ΦΑΜΕΚ, πώς να το βρούμε....μόνο ο Άγιος Χριστόφορος (μεγάλη η χάρη Του) θα μπορούσε και αυτός με σκονάκι από τον μεγάλο απευθείας.

Ή καμιά χαρτορίχτρα...ξέρεις καμία παρεπιπτώντος?
Thanks! Ευτυχώς... γιατί είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι: Μήπως να σκίσω τα πτυχία μου? :haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Όχι να το παινευτώ, αλλά...

... από την πρώτη-πρώτη σελίδα της αφήγησής μου...

Γιατί, σ' αυτό το site βρίσκεις πάντα σωστές πληροφορίες! :xmas_cheesygrin:
ρε παιδιά ειναι κοινό μυστικό οτι οπου πάτε παίρνετε αριθμό κινητού της εκάστοτε χώρας!!! αυτό το κάνομε απο το 1900!!!:D

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
λοιπον τοκανα βγαινει ο.ο4 του ε το λεπτο.... τσαμπα
τωρα μπορεις να τοσκισεις τοπτυχιοσου...

GTS

Member
Σκίστο Babaduma, η ΦΑΜΕΚ πήρε σκονάκι από τον Ύψιστο και τα έβγαλε. Το πώς τώρα, άστο....Ύψιστος είναι ό,τι θέλει κάνει.

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Καλύτερες χρεώσεις από το skype δεν νομίζω πως θα βρεί κανείς με κινητά από τις χώρες εκτός Ευρώπης.
Το δοκίμασα πρώτη φορά φέτος (ξέρω, άργησα...) και πραγματικά αποδεικνύεται ΤΣΑΜΠΑ. Αρκεί βέβαια να βρεθεί δωρεάν ή απλώς φθηνό ίντερνετ στα ξενοδοχεία.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σκίστο Babaduma, η ΦΑΜΕΚ πήρε σκονάκι από τον Ύψιστο και τα έβγαλε. Το πώς τώρα, άστο....Ύψιστος είναι ό,τι θέλει κάνει.
Πραγματικά απίστευτο: Ειδικά, αν σκεφτείς ότι βγαίνει πιό φτηνά κι απο το 1/3 του κόστους ενός SMS στην Ελλάδα! :haha::haha::haha:

Θαύμα, θαύμα! Είδες άμα έχεις τα κατάλληλα "κονέ"...? :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα