• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

φτηνα τηλεφωνα στην μαλαισια

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
αυτό το κάνομε απο το 1900!!!:D
Αυτό είναι αλήθεια: Η Κρήτη το 1900 είχε καλύτερα αναπτυγμένα συστήματα επικοινωνίας από την μητροπολιτική Ελλάδα (της οποίας δεν αποτελούσε τμήμα ακόμη). Ενώ εμείς, στα χωριά της Δυτικής Μακεδονίας, ούτε ταχυδρομικά περιστέρια δεν είχαμε - γκάλιες* εκπαιδεύαμε...

* γκάλια = κάργια

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλύτερες χρεώσεις από το skype δεν νομίζω πως θα βρεί κανείς με κινητά από τις χώρες εκτός Ευρώπης.
Το δοκίμασα πρώτη φορά φέτος (ξέρω, άργησα...) και πραγματικά αποδεικνύεται ΤΣΑΜΠΑ. Αρκεί βέβαια να βρεθεί δωρεάν ή απλώς φθηνό ίντερνετ στα ξενοδοχεία.
Σωστό... Υπάρχει όμως ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα: Άντε να εκπαιδεύσεις τη μανούλα στο skype! :haha:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Πραγματικά απίστευτο: Ειδικά, αν σκεφτείς ότι βγαίνει πιό φτηνά κι απο το 1/3 του κόστους ενός SMS στην Ελλάδα! :haha::haha::haha:

Θαύμα, θαύμα! Είδες άμα έχεις τα κατάλληλα "κονέ"...? :bleh:
Χα χα καλα λετε εσεις τοσο ειναι μεχρι τριτη γυμνασιου για μαθηματικος πηγαινα.... εξαλλου στη μαλαισια ο μισθος ειναι 40ε

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Χα χα καλα λετε εσεις τοσο ειναι μεχρι τριτη γυμνασιου για μαθηματικος πηγαινα.... εξαλλου στη μαλαισια ο μισθος ειναι 40ε
Κοντός ψαλμός αλληλούια. Την Τετάρτη θα μας δείξεις και μας τους άσχετους πώς βγαίνει. Όσο για τους μισθούς, πάλι κάποιο λάθος κάνεις... Μισθός (με την έννοια που του δίνουμε εμείς) κάτω από 600 ρίνγκιτ δεν υπάρχει (δηλαδή 120 ευρώ).

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
:haha::haha: ρε μεγάλε με αποστόμωσες!!!
Σοβαρά τώρα...εννοείται οτι στην χώρα που πάμε αγοράζομε κάρτα με δικά τους νούμερα..σιγά μην παίρνομε και απο την cosmote!:rolleyes:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
:haha::haha: ρε μεγάλε με αποστόμωσες!!!
Σοβαρά τώρα...εννοείται οτι στην χώρα που πάμε αγοράζομε κάρτα με δικά τους νούμερα..σιγά μην παίρνομε και απο την cosmote!:rolleyes:
...είπαμε ότι είμαστε large! :bleh:

Ωρες - ώρες πάντως, αναπολώ με νοσταλγία την εποχή που περιμέναμε μια ντουζίνα ασπροκώληδες να πάρουμε τηλέφωνο στην πατρίδα, στριμωγμένοι σε μια παράγκα με τη μοναδική συσκευή στην περιοχή και ταρίφα όσο ήθελε ο ιδιοκτήτης!

Για να μην πώ για την ασύλληπτη στιγμή στο Μαλέ στις Μαλδίβες όπου ο φίλος που έπαιρνε τη μάνα του από θάλαμο είχε δημιουργήσει ουρά αναμονής 20 ατόμων και μόλις βγήκε του λέει ο πρώτος μαυρούκος στη σειρά σε άπταιστα ελληνικά: "Πήρες τηλέφωνο μαμά, έ?" - Κάγκελο ο φίλος, στο χώμα εμείς από τα γέλια! :haha::haha::haha:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Στη Βιρμανία η ξενοδοχειακή (δεν υπάρχει κι άλλη, δηλαδή...), μονάδα είναι 7 δολάρια/λεπτό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: αν το τηλέφωνο που καλείς είναι απασχολημένο, εσύ χρεώνεσαι κανονικά...Αν καλεί, η χρέωση ξεκινάει από το τρίτο κουδούνισμα...Επιπλέον είναι συχνό φαινόμενο να χρεώνεσαι ανύπαρκτα τηλεφωνήματα. Ακόμα και τα ίδια τα ξενοδοχεία σε συμβουλεύουν φανερά να αποφύγεις τα τηλεφωνήματα όσο μπορείς, για να μην έχεις υπέρογκες χρεώσεις και να μην καταλήξουν τα χρήματά σου στις τσέπες της κυβέρνησης. Αγοράζεις, λοιπόν, μια κάρτα 15 δολαρίων που διαρκεί πάνω από 20 λεπτά, τη βάζεις στο κινητό του ξεναγού σου και μιλάς από εκεί. Το να πάρεις μαζί το δικό σου κινητό είναι τελείως άχρηστο, γιατί roaming δεν υπάρχει πουθενά στη χώρα. Άσε που υπάρχει η πιθανότητα να σου κρατήσουν το κινητό κατά την είσοδο...

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Στη Βιρμανία η ξενοδοχειακή (δεν υπάρχει κι άλλη, δηλαδή...), μονάδα είναι 7 δολάρια/λεπτό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: αν το τηλέφωνο που καλείς είναι απασχολημένο, εσύ χρεώνεσαι κανονικά...Αν καλεί, η χρέωση ξεκινάει από το τρίτο κουδούνισμα...Επιπλέον είναι συχνό φαινόμενο να χρεώνεσαι ανύπαρκτα τηλεφωνήματα. Ακόμα και τα ίδια τα ξενοδοχεία σε συμβουλεύουν φανερά να αποφύγεις τα τηλεφωνήματα όσο μπορείς, για να μην έχεις υπέρογκες χρεώσεις και να μην καταλήξουν τα χρήματά σου στις τσέπες της κυβέρνησης. Αγοράζεις, λοιπόν, μια κάρτα 15 δολαρίων που διαρκεί πάνω από 20 λεπτά, τη βάζεις στο κινητό του ξεναγού σου και μιλάς από εκεί. Το να πάρεις μαζί το δικό σου κινητό είναι τελείως άχρηστο, γιατί roaming δεν υπάρχει πουθενά στη χώρα. Άσε που υπάρχει η πιθανότητα να σου κρατήσουν το κινητό κατά την είσοδο...
καλα εχω τρομοκρατηθει.... και ελεγα να χτυπησω βιρμανια...

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Κοντός ψαλμός αλληλούια. Την Τετάρτη θα μας δείξεις και μας τους άσχετους πώς βγαίνει. Όσο για τους μισθούς, πάλι κάποιο λάθος κάνεις... Μισθός (με την έννοια που του δίνουμε εμείς) κάτω από 600 ρίνγκιτ δεν υπάρχει (δηλαδή 120 ευρώ).
εμας η ντοπια ξεναγος που ηταν κανονι... με 3 γαμους 40ε μας ειπε...
κ να φερεις τα γυαλια σου την τεταρτη... και μπλοκ χιχι
ασε και σε αλλα διαφωνουμε περι ταξιτζηδων..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
εμας η ντοπια ξεναγος που ηταν κανονι... με 3 γαμους 40ε μας ειπε...
κ να φερεις τα γυαλια σου την τεταρτη... και μπλοκ χιχι
ασε και σε αλλα διαφωνουμε περι ταξιτζηδων..
... έκαστος στο είδος του ... Γυαλιά δε χρειάζομαι αλλά ούτε και τ'όπλο μου θα το πάρω μαζί μου...

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
... έκαστος στο είδος του ... Γυαλιά δε χρειάζομαι αλλά ούτε και τ'όπλο μου θα το πάρω μαζί μου...
και εγω δεν θα φερω το ταπερακι με την λακσα...:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara