• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

φοιτητές-χριστουγεννα βοήθεια!!!!

phoebe_990

Member
Γεια σας! είμαι φοιτητρια, θέλω να πάω για Χριστούγεννα κάπου με το αγόρι μου. Είμαστε από νομό πέλλας, δεν έχουμε αυτοκίνητο αλλά έχουμε όλη την καλή διάθεση να εξυπηρετηθούμε απο τα ΜΜΜ. Θέλετε να μου προτείνετε διάφορους προορισμούς όχι πάρα πολύ μακριά αλλά όμορφους για να περάσει κανείς τα χριστούγεννα; σας παρακαλώ!!!!!

phoebe_990

Member
ενα τριήμερο και επειδή ακριβώς είμαστε και οι δύο φοιτητές δεν έχουμε και παρα πολύ μεγάλο budget...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εννοεις εντος Ελλαδας η εξωτερικο?
Εντος Ελλαδας Ελατοχωρι Πιερριας ,Αγιο Αθανασιο στο ορος Βορας,Καστορια ,Πρεσπες,Ζαγοροχωρια Ιωαννινων.Πολλες επιλογες υπαρχουν απλα δεν ξερω αν θα βρειτε καταλυματα φθηνα.αρχιστε το ψαξιμο.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Συμφωνώ με Κλεοπάτρα. Καστοριά και Πρέσπες όποια εποχή κι αν πας είναι πανέμορφα. Για οικονομικότερη διαμονή νομίζω στις Πρέσπες θα βρεις πιο εύκολα εκείνες τις ημέρες...

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
εγω σου προτεινω πηλιο προς μηλιες μερια.μηλιες ή τσαγκαραδα.εννοειτε πως οπου και να πας κλεινεις απο τωρα γιατι αν περιμενεις λιγο ακομα θα πληρωσεις το δικλινο λες και νοικιαζεις καστρο στα χαιλαντας της σκωτιας.και οχριδα σκοπια εχω ακουσει τα καλυτερα.εισαι και κοντα.για καστορια δεν ξερω ρε παιδια.την κοβω για υπερκτιμημενη.ωραια ειναι δεν λεω αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερα.γιαννενα,καβαλα,βολος,ναυπλιο,πρεβεζα.δεν ξερω γιατι αλλα εμενα δεν με πολυσυγκηνει η καστορια.την εχουν πιστευω εντελως παρατημενη οι ντοπιοι

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εγω παλι, λεω σιγουρα οχι πηλιο δεδομενου οτι τα παιδια δεν εχουν αυτοκινητο..

SkullFlower

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona- Perpignan
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
και για ένα 3ήμερο που θέλουν σχεδόν ούτε που θα χρειαστεί να κατέβουν από το τρένο.

phoebe_990

Member
ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους. οι προτάσεις σας είναι άκρως ενδιαφέρουσες! ναι ομολογώ πως το ότι δεν έχουμε αυτοκίνητο μας δεσμεύει πολύ... σας ευχαριστώ παρα πάρα πολύ όλους!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα