Εκτος απο ολα οσα αναφερθηκαν πιο πανω και για το οποια συμφωνω, για οσα τουλαχιστον τυχαινει να εχω επισκεφθει θελω να προσθεσω και μερικα για τα οποια δεν ξερω αν ειναι μεσα στα ομορφοτερα της Ελλαδας, αλλα ιδιαιτερα ειναι. Αγιος Γερμανος στις Πρεσπες. Να ατενιζεις απο ψηλα τη λιμνη. Το χωριο Ακριτας παλι στο νομο Φλωρινας, για τα ιδιαιτερου τυπου αρχοντικα του που ρημαζουν ξεχασμενα, καθως και για το εκπληκτικο δημοτικο σχολειο, το οποιο τωρα χασκει εγκαταλελειμενο (καποτε χτιζαμε ομορφα σχολεια, τωρα παλι ....), αν και τωρα ακολουθωντας τις επιταγες της εποχης αλλοιωνεται και γι αυτο και τρεμω τι θα αντικρυσω στην προσεχη επισκεψη μου. Η Βοβουσα επειδη χωριζεται στα δυο απο τον Αξιο. Και παραθαλασσιο η Λιμνη Ευβοιας. Στη Ναξο, εκτος απο την Απειρανθο, μου αρεσει και η παλια χωρα σκαρφαλωμενη στο υψωμα για το ιδιαιτερο " λατινικο" χρωμα της. Το Φισκαρδο ως υπομνηση τι ηταν η Κεφαλονια πριν τους σεισμους. Το Κυπαρισι στην Λακωνια η Αρκαδια (δε θυμαμαι γεωγραφικα σε ποιον απο τους δυο νομους ανηκει). Η Χωρα της Σκυρου. Το χωριο Λευκες στην Παρο. Πολλα απο αυτα τα αναφερω με φοβο καθως εχω καιρο να τα επισκεφθω και φοβαμαι μηπως εχουν εξελιχθει προς το χειροτερο.
Καθώς είμαι από την Κρήτη δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός και την θεωρώ το πιο όμορφο μέρος της Ελλάδος . Θα αναφέρω λοιπόν τα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας και το Φισκάρδο της Κεφαλλονιάς ως αγαπημένους μου προορισμούς .
Εγώ θα ψηφίσω το Κάστρο της Σίφνου. Μοναδική ατμόσφαιρα, και τώρα που πλησιάζει το Πάσχα, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Η περιφορά του Επιταφείου και η Ανάσταση εκεί θα μου μείνουν αξέχαστα.
επισης ενα πανεμορφο χωριουδακι (και τυχερο γιατι τελικα σωθηκε απο τις μεγαλες προπερσινες φωτιες) ειναι τα Τζιτζινα στον Παρνωνα.Ειναι χτισμενο στο σημειο που ενωνονται τρεις χαραδρες,μεσα σε ελατοδασος!Υπαρχει ενα παλιο πετρινο σχολειο που εχει μετατραπει σε ξενωνα για οποιον ενδιαφερεται.