• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

το βαπτισμα

posidon

Member
Καλως σας βρηκα.Η πρωτη φορα που βρισκομαι σε καποιο forum και φαινεται καπως δυσκολο.Αυτα προς το παρον

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γεια σου και καλώς ήρθες. Αν ζοριστείς πουθενά ρώτα :)

:welcome2:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Όλα θα πάνε καλά! Καλωσόρισες!

posidon

Member
Defkalion

Τωρα μπορω να απανταω στα μηνυματα σας η πρεπει πρωτα να συμπληρωσω 20 εισερχομενα μηνυματα?

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Τωρα μπορω να απανταω στα μηνυματα σας η πρεπει πρωτα να συμπληρωσω 20 εισερχομενα μηνυματα?
Για να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα, θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει πρώτα τα 20. ;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλως σας βρηκα.Η πρωτη φορα που βρισκομαι σε καποιο forum και φαινεται καπως δυσκολο.Αυτα προς το παρον
Το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο ειναι να βρισκεσαι σε καποιο forum. Διπλα δυσκολο να εισαι στο travelstories.

Καλως ηρθες...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όπως βλέπεις, εδώ στα φόρουμ απαντάς κανονικά. Το όριο των 20 μυνημάτων αφορά την αποστολή προσωπικού μηνύματος.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες και απο εμας.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ηρθες !
Μη μασας!
Τριπ μας τρομαζεις τον κοσμο:bleh:

posidon

Member
Παρουσιαση του Posidon

ανθρωπος που συνδιαζω τα ταξιδια με την δουλια μου και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος γιαυτο.To μονο προβλημα ειναι οτι οι χωρες που επισκεπτομαι και δουλευω βρισκονται η σε εμπολεμη κατασταση η σε πολιτικη αναταραχη....
Τωρα θα προσπαθησω να απεικονισω τις χωρες αυτες στο χαρτη του forum.
Φετος θα ηθελα για πρωτη φορα να επισκεφτω την Σερβια μετα τον πολεμο και για να ειμαι πιο σαφης να παω στο φεστιβαλ χαλκινων στη γκουτσα σαν διακοπες και οχι για δουλια και φυσικα οδικως,με αυτοκινουμενο τροχοσπιτο
στο οποιο ζω τις περισσοτερες μερες της ζωης μου και δουλευω με αυτο
Ελπιζω να μην σας κουρασα με το μακρυ κειμενο της παρουσιας σης μου
Ευχαριστω πολυ...

ioannisp

Member
Επόμενο Ταξίδι
το σκέφτομαι ...
ανθρωπος που συνδιαζω τα ταξιδια με την δουλια μου και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος γιαυτο.To μονο προβλημα ειναι οτι οι χωρες που επισκεπτομαι και δουλευω βρισκονται η σε εμπολεμη κατασταση η σε πολιτικη αναταραχη....
Τωρα θα προσπαθησω να απεικονισω τις χωρες αυτες στο χαρτη του forum.
Φετος θα ηθελα για πρωτη φορα να επισκεφτω την Σερβια μετα τον πολεμο και για να ειμαι πιο σαφης να παω στο φεστιβαλ χαλκινων στη γκουτσα σαν διακοπες και οχι για δουλια και φυσικα οδικως,με αυτοκινουμενο τροχοσπιτο
στο οποιο ζω τις περισσοτερες μερες της ζωης μου και δουλευω με αυτο
Ελπιζω να μην σας κουρασα με το μακρυ κειμενο της παρουσιας σης μου
Ευχαριστω πολυ...
Πολύ ενδιαφέροντα ακούγονται όλα αυτά. Περιμένουμε τις εμπειρίες σου με ανυπομονησία. :)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Καλώς όρισες και καλή προσαρμογή. Θέλω να σου πω πάντως ότι κι εγώ είχα δυσκολευτεί να προσαρμοστώ στην αρχή γιατί είναι το μοναδικό φόρουμ όπου είμαι μέλος αλλά και γιατί είμαι γενικά τεχνοφοβική .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom