Για να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα, θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει πρώτα τα 20.Τωρα μπορω να απανταω στα μηνυματα σας η πρεπει πρωτα να συμπληρωσω 20 εισερχομενα μηνυματα?
Το πιο δυσκολο πραγμα στον κοσμο ειναι να βρισκεσαι σε καποιο forum. Διπλα δυσκολο να εισαι στο travelstories.Καλως σας βρηκα.Η πρωτη φορα που βρισκομαι σε καποιο forum και φαινεται καπως δυσκολο.Αυτα προς το παρον
Όπως βλέπεις, εδώ στα φόρουμ απαντάς κανονικά. Το όριο των 20 μυνημάτων αφορά την αποστολή προσωπικού μηνύματος.Τωρα μπορω να απανταω στα μηνυματα σας η πρεπει πρωτα να συμπληρωσω 20 εισερχομενα μηνυματα?
Πολύ ενδιαφέροντα ακούγονται όλα αυτά. Περιμένουμε τις εμπειρίες σου με ανυπομονησία.ανθρωπος που συνδιαζω τα ταξιδια με την δουλια μου και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος γιαυτο.To μονο προβλημα ειναι οτι οι χωρες που επισκεπτομαι και δουλευω βρισκονται η σε εμπολεμη κατασταση η σε πολιτικη αναταραχη....
Τωρα θα προσπαθησω να απεικονισω τις χωρες αυτες στο χαρτη του forum.
Φετος θα ηθελα για πρωτη φορα να επισκεφτω την Σερβια μετα τον πολεμο και για να ειμαι πιο σαφης να παω στο φεστιβαλ χαλκινων στη γκουτσα σαν διακοπες και οχι για δουλια και φυσικα οδικως,με αυτοκινουμενο τροχοσπιτο
στο οποιο ζω τις περισσοτερες μερες της ζωης μου και δουλευω με αυτο
Ελπιζω να μην σας κουρασα με το μακρυ κειμενο της παρουσιας σης μου
Ευχαριστω πολυ...