Ας έχουμε κι ένα λόγο να κάνουμε και δεύτερη επίσκεψη μια επόμενη άνοιξη!Δεν μπορειτε να πατε προς τον Μαρτη που ανθιζουν οι κερασιες;
Mπραβο παντως ευχομαι καλοταξιδοι να ειστε
Την έχω δει (όπως και τη Mazda Rent a car, που συνεργάζεται με τη Europcar), αλλά απ' ότι κατάφερα να δω από τους online translators δεν παίζει one-way εννικοίαση όπως τη θέλουμε. Έχει κανείς και καμμιά άλλη ιδέα? (είτε για το αυτοκίνητο, είτε για το πρόγραμμα, είτε...)Αν δεν το ξέρετε ήδη, από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης είναι η Toyota Rent a Car. H online κράτηση είναι μόνο στα γιαπωνέζικα όμως υπάρχει τηλέφωνο συνεννόησης στα αγγλικά. Κάντε μια προσπάθεια μήπως βγει κάτι.
αυτές οι τελείτσες εννοούν αυτό όπως τις μεταφράζω;;; νέοι και ωραίοι θα σας τα πω στο τέλος. αλλά για ρίξτε κι ένα βλέφαρο στα γραφτά μου. εκεί στην"Κίνα του Μάο"Έχει κανείς και καμμιά άλλη ιδέα? (είτε για το αυτοκίνητο, είτε για το πρόγραμμα, είτε...)
Α, δεν ξέρω πως τα μεταφράζεις.... Εγώ εννοώ το απλούστερο "οτιδήποτε άλλο", "ελεύθερο θέμα". Αυτό θα μπορούσε π.χ. να είναι ξενοδοχεία & εστιατόρια στις περιοχές αυτές, εναλλακτικά μέσα μετακίνησης (πάρτε το αεροπλάνο), κλπ.αυτές οι τελείτσες εννοούν αυτό όπως τις μεταφράζω;;; νέοι και ωραίοι θα σας τα πω στο τέλος. αλλά για ρίξτε κι ένα βλέφαρο στα γραφτά μου. εκεί στην"Κίνα του Μάο"
Σας παρακαλώ μη τον ακούτε... μόλις γύρισε από διακοπές... θα γιάνει με τον καιρό...εναλλακτικά μέσα μετακίνησης (πάρτε το αεροπλάνο), κλπ.
Για ξενοδοχείο στο Τόκυο προτείνω το Imperial Hotel. Είναι κοντά στον κεντρικό σταθμό του τραίνου. Θα σας δώσω και μια παραγγελία...για εκείΣας παρακαλώ μη τον ακούτε... μόλις γύρισε από διακοπές... θα γιάνει με τον καιρό...
Την Nippon rent a car την είδατε; Έχουν κι αυτοί τηλέφωνο στα αγγλικά.Την έχω δει (όπως και τη Mazda Rent a car, που συνεργάζεται με τη Europcar), αλλά απ' ότι κατάφερα να δω από τους online translators δεν παίζει one-way εννικοίαση όπως τη θέλουμε. Έχει κανείς και καμμιά άλλη ιδέα? (είτε για το αυτοκίνητο, είτε για το πρόγραμμα, είτε...)