mariath
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλη η Νότια Αμερική
Τελικά βρήκατε άκρη με την ενοικίαση αυτοκινήτου; Πείτε μας αν γίνεται αυτό που σχεδιάζατε...
Ναι, ναι ! Για πέστε μας...Τελικά βρήκατε άκρη με την ενοικίαση αυτοκινήτου; Πείτε μας αν γίνεται αυτό που σχεδιάζατε...
Υπάρχει πτήση Ντόχα - Ελατοχώρι - Ντόχα?Μέχρι να συναντηθούμε στο Ελατοχώρι θα τα έχουμε αποφασίσει......
....watch me..Υπάρχει πτήση Ντόχα - Ελατοχώρι - Ντόχα?
Δεν έχω άποψη για τους υπόλοιπους προορισμούς, αλλά εγώ στο Τόκυο έμεινα 5 μέρες και ήθελα κι άλλες! Κατανοητό να θέλετε να δείτε και άλλα μέρη σε τέτοιο μακρινό ταξίδι, αλλά τουλάχιστον βάλτε μια τέταρτη μέρα για Τόκυο
Συνήθως οι φορτιστές για λάπτοπ και φωτογραφική μηχανή είναι για 110/220 V και 50/60 Hz. Αν το γράφει αυτό ο φορτιστής σου τότε είσαι εντάξει. Καλό είναι να πάρεις από εδώ αντάπτορες με πλακέ βύσματα, δεν ξέρω αν δίνουν τα ξενοδοχεία.Ξέρω ότι βγαίνω λιγάκι εκτός θέματος, αλλά καλύτερα να μην ανοίξω άλλο topic για αυτή την απλή ερώτηση:
Χρειάζομαι οπωσδήποτε το λαπτοπ μου μαζί στην Ιαπωνία και δεν ξέρω τι τύπου μπρίζες έχουν εκεί. Τι αντάπτορα να αγοράσω; Χρησιμοποιούν τα ίδια με τις ΗΠΑ; Η τάση του ρεύματος είναι διαφορετική - και αν ναι μπορεί να βλάψει τις συσκευές που χρησιμοποιούμε εδώ;
Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά απο πού να κόψεις σ' αυτό το πρόγραμμα;Eγώ πάλι και 1 μήνα που έμεινα, πάλι δεν το χόρτασα και δεν το απήλαυσα όσο πραγματικά θα ήθελα !!! Η πολή είναι τρελλή από κάθε άποψη !!!! Σίγουρα αξίζουν περισσότερες μέρες στο Τόκυο απ'ότι στο Κύοτο !!
Lockers υπάρχουν σ' όλους τους σταθμούς. Όσο πιο νωρίς το πρωί, τόσο πιο πιθανό είναι να βρείτε ελεύθερα γιατί παρατηρήσαμε ότι τα χρησιμοποιούν πολύ.Κλείσαμε αυτοκίνητα & Railpass, και τώρα ακούμε προτάσεις για ξενοδοχεία... Επίσης, θα χρειαστούμε Left luggage (Lockers?) στους σταθμούς των Sinkansen σε Nagoya και Tokyo. Ξέρει κανείς αν παίζει κάτι?
Στο Fuji την περίοδο που θα πάτε ακριβώς; Απ' ότι είδα υπάρχουν τρία σημαντικά αξιοθέατα στην περιοχή και προφανώς λόγω καιρού δεν θα μπορέσετε να κάνετε ορειβασία.ΜΕΡΑ 3 - Ενοικίαση αυτοκινήτου και εκδρομή στο Fuji.
Οι λίμνες βρίσκονται σε υψόμετρο 800 με 900 μέτρα. Πιθανολογούμε ότι εκείνο τον καιρό δεν θα είναι αποκλεισμένες από το χιόνι. Το Hakone από την άλλη πλευρά του fuji, βρίσκεται στα 700. Ακόμα κι αν είναι αποκλεισμένα όμως, στην γύρω περιοχή υπάρχει η Kamakura, η χερσόνησος Izu και το Shizuoka που άνετα γεμίζουν μια εναλλακτική μέρα.Στο Fuji την περίοδο που θα πάτε ακριβώς; Απ' ότι είδα υπάρχουν τρία σημαντικά αξιοθέατα στην περιοχή και προφανώς λόγω καιρού δεν θα μπορέσετε να κάνετε ορειβασία.
Climbing Mount Fuji
Hakone
Fuji Five Lakes
Έχω βγάλει εισιτήρια για τέλη Δεκεμβρίου αλλά δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα για την οργάνωση του ταξιδιού. Ελπίζω να προλάβω την ιστορία σου πριν πάωΟι λίμνες βρίσκονται σε υψόμετρο 800 με 900 μέτρα. Πιθανολογούμε ότι εκείνο τον καιρό δεν θα είναι αποκλεισμένες από το χιόνι. Το Hakone από την άλλη πλευρά του fuji, βρίσκεται στα 700. Ακόμα κι αν είναι αποκλεισμένα όμως, στην γύρω περιοχή υπάρχει η Kamakura, η χερσόνησος Izu και το Shizuoka που άνετα γεμίζουν μια εναλλακτική μέρα.
Η ορειβασία δεν είναι στα πλάνα μας.