• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

τουριστικο τομας κουκ

antonella tza

Member
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για το συγκεκριμενο τουριστικο (thomas cook) κ πως μπορω να κανω κρατηση σε αυτο ευχαριστω πολυ

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Μπορείς να κάνεις από το εξωτερικό προς Ελλάδα, διαφορετικά, δύσκολα. Που θες να πάς, και πόσες μέρες; Ίσως να σε συμφέρει να κλείσεις αλλιώς.

antonella tza

Member
θελω να παω κουβα στο βαραδερο για 14 νυχτες το φεβρουαριο κ ειναι το μονο τουριστικο με τοσο χαμηλες τιμες γνωριζω μονο οτι πρεπει να φυγω απο αγγλια!αν δηλωσω τη διευθυνση ενος γνωστου μου που μενει αγγλια? το προβλημα μου για να καταλαβεις ειναι οτι δεν μου επιτρεπει να κανω κρατηση οταν απενεργοποιω την επιλογη που εχει μαρκαρισμενη απο μονο του το site κατοικος αγγλιας

arabickostas

Member
θελω να παω κουβα στο βαραδερο για 14 νυχτες το φεβρουαριο κ ειναι το μονο τουριστικο με τοσο χαμηλες τιμες γνωριζω μονο οτι πρεπει να φυγω απο αγγλια!αν δηλωσω τη διευθυνση ενος γνωστου μου που μενει αγγλια? το προβλημα μου για να καταλαβεις ειναι οτι δεν μου επιτρεπει να κανω κρατηση οταν απενεργοποιω την επιλογη που εχει μαρκαρισμενη απο μονο του το site κατοικος αγγλιας
Μπορείς να κλείσεις και απο Ελλάδα..Το είχα για κάτι καλές τιμές απο ΗΕR για Gatwick..

εδώ γίνεται αυτό.:

www.flythomascook.com

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Το σκεφτηκες καλα 14 μερες στην Κουβα μονο στο Βαραδερο????:xmas_rolleyes:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
για δοκιμασε και το paradies travel στη Θεσσαλονικη , εχουν καλα πακετα και καλες τιμες για αυτο που σε ενδιαφερει...
paradies travel.gr

antonella tza

Member
λεω για 14 μερες κ να εχω σαν βαση μου το βαραδερο εννοειται οτι θα την γυρισω σχεδον ολη την κουβα!!!οτι αφορα το paradise travell το εχω δει κ πιστεψε με ειναι πολυ μα πολυ πιο ακριβα απο το thomas cook για το ρε παιδια σας ρωταω εχει κανει καποιος κρατηση μεσω αυτου κ αν ναι πως???? βεβαια ειμαι ανοιχτη κ για αλλους προορισμους δεν εχω καταλληξει 100% ακομα για να σας διευκολυνω προκειται για το μηνα του μελιτος κ αποφασισαμε με τον ανδρα μου να παρουμε μαζι μας κ τον κουμπαρο μας με τη γυναικα του επομενως αν εχετε να μου προτεινετε κ καποιον αλλον προορισμο δεν θα ελεγα οχι!!!ευχαριστω πολυ

Bahari

Member
βεβαια ειμαι ανοιχτη κ για αλλους προορισμους δεν εχω καταλληξει 100% ακομα για να σας διευκολυνω προκειται για το μηνα του μελιτος ... επομενως αν εχετε να μου προτεινετε κ καποιον αλλον προορισμο δεν θα ελεγα οχι!!!
Εφόσον λοιπόν πρόκειται για γαμήλιο ταξίδι για ρίξε και μια ματιά εδώ: Γαμήλια Ταξίδια - Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια

Kaizen

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexicooooooo !!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλικη Πολυνησια
Τι ψαχνεις να βρεις στον προορισμο για το γαμηλιο σου. Αν μας δωσεις καποια στοιχεια μπορει να σου δωσουμε καμια καλη ιδεα. (και ποια περιοδο θελεις να πας !!)

Για την Κουβα που σκεφτεστε να πατε, λεει πολλα και αν δεις το Βαραντερο μονο σαν βαση και για μπανακια με ξεκουραση θα εισαι οκ. Αλλιως σε βλεπω να νοικιαζεις autocoche και να τρεχεις ολη μερα. Οχι οτι και αυτο πρεπει να σε χαλασει βεβαια ;) για Κουβα μιλαμε.

Οσο για το Paradies Travel που προαναφερθηκε και εγω επειδη ψαχνω στο εξωτερικο για φθηνα πακετα στην αρχη ( ο αδερφος μου ο εξυπνακιας ειχε ταξιδεψει αρχικα με αυτους ) νομιζα οτι βρηκα μονος μου την λυση, με την first choice αλλα οταν προσθεσα την πτηση για Λονδινο και ειδα την (ειλικρινα) τελευταια στιγμη οτι οι φιλοι μας οι αγγλοι μου διναν στο Ξενοδοχειο ενα saver room ( δεν ειχα ιδεα τι ηταν αυτο ωσπου εψαξα στο internet) τους τσεκαρα και εγω και ηταν καμια 50-60 ευρω παραπανω απο την τιμη του First Choice και μην πω ποσο κατω απο τις αλλες που ακουσα εδω απο αλλα γραφεια.

Τεσπα μην τα πολυλογο με αυτους παμε τωρα και το τριτο ταξιδι μας ( τι να κανω ειμαι ταξιδιαρης) για την Ριβιερα Μαγια.

Αν μας πεις τι ακριβως ζητας θα εχεις σιγουρα πολλες απαντησεις με ιδεες για το που αξιζει να πας.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Mε βαση το Βαραδερο να γυρισεις σχεδον ολη την Κουβα????:xmas_rolleyes::xmas_rolleyes::xmas_rolleyes:
Χαρτη εχεις δει????:xmas_confused:

Kaizen

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexicooooooo !!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλικη Πολυνησια
Ε δεν υποθετω να θελει να γυρισει και ολοκληρη την Κουβα οταν αναφερει σαν βαση το Βαραντερο.

Kαι καμια διανυκτερευση σε κανα αλλο μερος, αν δεν ειναι μεσα στην υψηλη σεζον, την κανει και on the spot αν προσεξει να μην τις δωσουν τιμες για "αμερικανακια". Αλλα ουτε εγω δεν θα καθομουν μονο στο Βαραντερο 14 νυχτες και θα το συνδιαζα οπως τελικα το καναμε και εμεις με την Αβανα τουλαχιστον.

Αν θελουν να αραξουν και να εχουν beach life με ντοπιους, χαλαρωση και καμια καλη εκδρομη μαλλον θα ελεγα Τζαμαικα η Αγιο Δομινικο αν μιλαμε για Καραιβικη. Το Βαραντερο για 14 νυχτες μου ειναι πολυ "αποστειρωμενο", για τα δικα μου παντα γουστα.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ακριβως αυτο λεω...Ειναι μεγαλο κριμα να παει κανεις Κουβα και να περιοριστει εκει.....Με τα βραχιολακια,σκετη αποστειρωση πραγματικα..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom