• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

τουριστικο τομας κουκ

antonella tza

Member
ρε παιδια ας τα παρουμε απο την αρχη!!θα ηθελα πρωτα απολα να μου πειτε αν μπορω να κανω κρατηση μεσω του thomas cook για οποιονδηποτε προορισμο κ αν ναι μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες?

antonella tza

Member
καλημερα κα χρονια πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια!!!ρε παιδια με ξεχασατε αποτι φαινεται δεν εχουμε καποια οδηγια τελικα για αυτο το τουριστικο???

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Χρονια Πολλα!
Προφανως κανεις δεν γνωριζει κατι σχετικο.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
για Thomas Cook δεν ξερω....εχα πει 2 φορες προς Καραιβικη (μια Μεξικο και μια Αγ.Δομηνικο) κανοντας το ιδιο ακριβως αλλα με γερμανικο πρακτορειο.
Επισης εχω κλεισει ξενοδοχειο μεσω γερμανικο πρακτορειου στην Ταυλανδη, Κω, ακομα και Χαλκιδικη.
Ειναι γεγονος ομως, οτι καποια απο αυτα δεν σου επιτρεπουν να κανεις κρατηση αν δεν δηλωσεις δ/νση Γερμανιας, ενω πριν 3-4 χρονια γινοταν. Δεν ειναι οτι αποκλειουν ΜΟΝΟ την Ελλαδα. Δεχοντια κρατηση μονο αν εισαι πχ Γερμανια,Αυστρια ή Ελβετια.

Ο λογος μου ειπανε, οτι πολλες φορες ειχαν προβληματα με το ταχυδρομειο με διαφορες χωρες και αλλαξανε πολιτικη. Οποτε πιθανως με την thomas cook να μην γινεται για τον ιδιο λογο. Αλλα μπορει αλλη αγγλικη (όπως και καποιες γερμανικες) να δεχονται να κανουν κρατηση ακομα και στην Ελλαδα.

antonella tza

Member
taver πολυ εξυπνο καλα που μου το ειπες πρωτη φορα βλεπω το google τι να ειναι αραγε??τελος παντων καλη η κοροηδια αλλα θα μπορουσες να απαντησεις με ενα δεν γνωριζω τελος παντων καλη σου χρονια

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Γιατί δεν τους στέλνεις e-mail να τους δηλώσεις το θεματάκι σου και αν μπορούν θα σε βοηθήσουν/ενημερώσουν?
Εναλλακτικά κοίτα και στο First Choice |Cheap holidays, family holidays & last minute holidays from First Choice.
Εχει ικανοποιητικές τιμές σε προορισμούς που θα σου αρέσουν. Ειναι παρόμοιο με το Τομας και επίσης αξιόπιστο. Οι τιμές που θα σου βγάλει είναι τελικές (αεροπορικά, φόροι, μετακινήσεις κλπ). Καλό ψάξιμο

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
ρε παιδια ας τα παρουμε απο την αρχη!!θα ηθελα πρωτα απολα να μου πειτε αν μπορω να κανω κρατηση μεσω του thomas cook για οποιονδηποτε προορισμο κ αν ναι μπορειτε να μου δωσετε οδηγιες?
Μα φυσικά και μπορείς να κάνεις κράτηση μέσω του thomascook.com, ποιός σε εμποδίζει; απλά πρέπει να φτάσεις σε ένα από τα αεροδρόμια που χρησιμοποιεί η εταιρία και να επιλέξεις α) μόνο πτήση ή β) και ξενοδοχείο. Γενικά συμφέρει όταν κλείσει κανείς ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών και όχι μόνο την πτήση.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δικα της εχει και μπορεις να κλεισεις μονο αεροπορικα, ωστοσο συνηθως συμφερει να κλεισεις το πακετο... επισης μη γραφεις greeklish.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα