• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

τι να βαλω στη βαλιτσα????

tatis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο επόμενος που θα πάω!!!
ή οπως του παρισιου που εκλεισα 3*κ δεν μπηκαν 7 μερες ουτε να σκουπισουν ουτε να αλλαξουν σεντονια πετσετες(ευτυχως ειχα παρει!)
Πω, πω αυτό στο Παρίσι το είχα πάθει κ γω. Καλέ τι βρωμιάρηδες που είναι; Όχι μόνο το δωμάτιο δν καθάριζαν, αλλά θυμάμαι που είχε ένα κουκούτσι από φρούτο στο τασάκι στον διάδρομο κ είχε μείνει εκεί για 4-5 μέρες. Το...παρακολουθούσε στενά το θέμα. :roll:

XRISTOS71

Member
Πω, πω αυτό στο Παρίσι το είχα πάθει κ γω. Καλέ τι βρωμιάρηδες που είναι; Όχι μόνο το δωμάτιο δν καθάριζαν, αλλά θυμάμαι που είχε ένα κουκούτσι από φρούτο στο τασάκι στον διάδρομο κ είχε μείνει εκεί για 4-5 μέρες. Το...παρακολουθούσε στενά το θέμα. :roll:

δηλαδή τώρα εσυ μας λές οτι μετά απο 4 μέρες στο Παρίσι έχεις να θυμάσαι το κουκουτσι απο φρούτο στο τασάκι ......
τουλάχιστον αφου έκανες ολόκληρη διατριβή με το κουκουτσι 4 μέρες μηπως αναγνώρισες απο τι φρούτο ήταν τουλάχιστον να μας φύγει και σε εμάς η απορία :shock:

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Είσαι έτοιμη!!!!Καλά να περάσεις!!!!!

Μπράβο Σοφία!!! Θεϊκό!!!
Τη διαφήμιση του Skip μου θύμισες που έδινε δώρο μια βαλίτσα Delsey!
Πες μου ότι η φώτο είναι από διαφήμιση tide που μαζί με τη βαλίτσα έδιναν δώρο και μια σκούπα!:haha::haha::haha:

Λοιπόν, όσον αφορά το ερώτημα του/της elbono: το Berna είναι πολύ καλό ξενοδοχείο και να μην πάρεις μαζί σου σεντόνια για το συγκεκριμένο. Το άλλο δεν το ξέρω!

Όσο για τις πετσέτες και τα σεντόνια, μην ανησυχείς δεν είσαι η μόνη που ακολουθεί αυτή την τακτική! Και εμένα μου έχει μείνει συνήθεια και τα παίρνω πάντα μαζί μου έστω και αν δεν τα χρησιμοποιήσω. Τα σεντόνια εννοώ γιατί πετσέτες δεν χρησιμοποιώ ποτέ του ξενοδοχείου έστω και αν είναι πεντάστερο!

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
ax!!!!μακαρι να μπορουσα να παρω το μαξιλαρακι μου!!!!!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πριν πολλά χρόνια είχαμε βρεθεί σ/κ του Ιουνίου κάπου στην Εύβοια και είπαμε να μείνουμε. Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία τότε δεν ήταν και απαραίτητες οπότε ρωτήσαμε στα δύο ξενοδοχεία της περιοχής για δωμάτια. Το πρώτο δεν είχε διαθεσιμότητα και για τις δύο μέρες και καταλήξαμε στο δεύτερο.
Όπου εκεί που συζητάγαμε και διαπραγματευόμασταν την τιμή και αφού είχαμε καταλήξει στο αν θα μείνουμε ή όχι, γυρίζει η κυρία και μου λέει:

"Καλά όλα αυτά, αλλά... σεντόνια φέρατε?" :shock:

Κάγκελο εμείς.

Οπότε λοιπόν, μήπως η τακτική της elbono καμιά φορά μπορεί να σου βγει και σε καλό? :D

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Μα γιατί βρε αφεντικό!!! Ώρες ώρες δεν σε καταλαβαίνω! Δεν είναι της θεματολογίας του Travelstories τι θα βάλει ο ταξιδιώτης στη βαλίτσα του?

E κι εμείς καθίσαμε και τη φτιάξαμε. Traveller's luggage!

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
αφεντικο μην κοροιδευεις!ειναι να μην σου τυχει!

tatis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο επόμενος που θα πάω!!!
δηλαδή τώρα εσυ μας λές οτι μετά απο 4 μέρες στο Παρίσι έχεις να θυμάσαι το κουκουτσι απο φρούτο στο τασάκι ......
τουλάχιστον αφου έκανες ολόκληρη διατριβή με το κουκουτσι 4 μέρες μηπως αναγνώρισες απο τι φρούτο ήταν τουλάχιστον να μας φύγει και σε εμάς η απορία :shock:
Aπο ροδάκινο!! Σου έφυγε η απορία; Τώρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος.

Κ ναι δν εθελοτυφλώ. Τα άσχημα τα θυμάμαι. Δν είναι όλα ονειρικά πλασμενα φίλε μου. Για να μην είσαι εριστικός....

XRISTOS71

Member
Aπο ροδάκινο!! Σου έφυγε η απορία; Τώρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος.

Κ ναι δν εθελοτυφλώ. Τα άσχημα τα θυμάμαι. Δν είναι όλα ονειρικά πλασμενα φίλε μου. Για να μην είσαι εριστικός....

μπράβο που μπήκες στον κόπο να μας λύσεις την απορία με το φρούτο και έτσι θα μπορέσω να κοιμηθώ ήσυχος

αλλά και αυτοί οι αθεόφοβοι !!!!!ροδάκινο βρήκαν να φανε και να αφήσουν το κουκούτσι στο τασάκι δεν γνώριζαν οτι στο Παρίσι υπάρχουν τα καλύτερα μάγκο και οι καλύτεροι ανανάδες
μάλλον θα σκέφτηκαν το τασάκι που είναι μικρό και δεν θα χώραγε το κουκούτσι έτσι είπαν να φάνε ροδακινάκι :D

τι άλλο φάγανε και σου έκανε εντύπωση ? για πες και σε μένα που δεν έχω παέι παρίσι :shock:

SARAH

Member
Να'στε καλα βρε παιδια μου φτιαξατε την μέρα...κανω την εφημερια μου στο σχολειο...και σας διαβαζω...εχω πεσει ξερη...ειστε ζουπερ παιδια!!

elbono

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
?????
ειδες ειδες!!!γι αυτο υπαρχουμε!!!ελα κ πλησιαζουν οι μερες μην ξεχασω κ τιποτα να βαλω στη βαλιτσα!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα