• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη τιμές αεροπορικών για μπανγκόγκ

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Δεν ξέρω πόσο πιεσμένοι είναι, αλλά μπορούν να κάνουν ένα τρύκ: Την ημέρα που λήγει η προθεσμία πληρωμής, ακυρώνουν την κράτηση που έχεις ήδη και ταυτόχρονα κάνουν μια νέα, με τα ίδια στοιχεία, και παίρνεις λίγες μέρες παράταση. Μου τό'χουν κάνει στην "Αερογραμμή", στην Καλαποθάκη, εξαιρετικά κορίτσια εκεί και δύσκολα θα βρεις καλύτερη εξυπηρέτηση και τιμές. Κάνε μια βόλτα από κει τη Δευτέρα, πριν λήξει η προθεσμία που έχεις με την Thai, έχουν καλή συνεργασία με την εταιρία, και ρώτησέ τους τι παίζει. Κι αν νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει, χρησιμοποίησε και τ'όνομά μου.

Καλαποθάκη???

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
για αυτο ρωταω...Θεσνικη ειμαι

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
να ξερω βρε για αλλες φορες

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
H αερογραμμη οπως εγραψα-σκοτωσα (ορθογραφικα) παραπανω βρισκεται Καλαποθακης 3, στο πεζοδρομημενο τμημα της

Johnpro

Member
Δες και την gulf air εχω πεταξει μαζι τις για μπανγκοκ και εμεινα ευχαριστιμενος , μιλησε και με κανενα γραφειο για κανενα δρομολογιο μεταμεσονυχτιο μπορει να πιασεις καλη τιμη . η gulf βγαζει προσφορες για μπανγκοκ αν θελεις ρωτησε τους κιολας , γραφεια εχουνε καπου στην οδο νικης (κεντρο - συνταγμα) .παιξε με τις ωρες και τις μερες , για αυτο που θελεις παντως ειναι 785ε

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Δες και την gulf air εχω πεταξει μαζι τις για μπανγκοκ και εμεινα ευχαριστιμενος , μιλησε και με κανενα γραφειο για κανενα δρομολογιο μεταμεσονυχτιο μπορει να πιασεις καλη τιμη . η gulf βγαζει προσφορες για μπανγκοκ αν θελεις ρωτησε τους κιολας , γραφεια εχουνε καπου στην οδο νικης (κεντρο - συνταγμα) .παιξε με τις ωρες και τις μερες , για αυτο που θελεις παντως ειναι 785ε
H tai το αθηνα- bangkok το δινει 708 οποτε και ετσι συμφερει, το 807 μου το εδωσε για athens-bangkok, bangkok-samui kai kuala lumpur-athens οποτε νομιζω οτι συμφερει περισσοτερο και σε τουριστικο που το εψαξα.

kalikatzaros90

New Member
καλησπερα!!!!!!σκοπευω να παω ταυλανδη δεκεμβρη για 15-20 μερες...τα εισιτηρια τωρα ειναι απο 650 ε....να περιμενω για καποια προσφορα?

fotast

Member
καλησπερα!!!!!!σκοπευω να παω ταυλανδη δεκεμβρη για 15-20 μερες...τα εισιτηρια τωρα ειναι απο 650 ε....να περιμενω για καποια προσφορα?
Πότε ακριβώς?Μέσα στίς γιορτές?Αν ναί τότε δύσκολα να βγεί προσφορά μέσα στις γιορτές.Συνήθως σταματούν γύρω στίς 15-20 Δεκεμβρίου και ξαναρχίζουν μετά τις 10 Ιανουαρίου.

kalikatzaros90

New Member
16 με 6-7...ειχα βρει πριν κανα μηνα απο egyptair 412 αλλα δεν ειχα τα λεφτα τοτε!!!!!!

fotast

Member
16 με 6-7...ειχα βρει πριν κανα μηνα απο egyptair 412 αλλα δεν ειχα τα λεφτα τοτε!!!!!!
Μάλλον έχασες την ευκαιρία.Δύσκολα θά βρείς προσφορά μέσα στίς γιορτές(16/12-7/1).Τα 650 μάλλον ειναι καλούτσικη τιμή και τώρα πρέπει να το παίξεις κορώνα-γράμματα αν θα κλείσεις η θα ρισκάρεις περιμένοντας κάτι καλύτερο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom