• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ταϊλάνδη τιμές αεροπορικών για μπανγκόγκ

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Για ποια περίοδο τα βρίσκεις αυτά? Για την thai παντως είναι καλή τιμή. Εγώ αθηνα-μπανγκογκ-σαμουι και σαμουι-μπανγκογκ-αθηνα με την thai κάτω από 1000 για τον αυγουστο που ενδιαφέρομαι δεν έχω βρει! Περιμένω μήπως από Δευτέρα που μπαίνει ο Μάιος βγει καμιά προσφορά!

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Για ποια περίοδο τα βρίσκεις αυτά? Για την thai παντως είναι καλή τιμή. Εγώ αθηνα-μπανγκογκ-σαμουι και σαμουι-μπανγκογκ-αθηνα με την thai κάτω από 1000 για τον αυγουστο που ενδιαφέρομαι δεν έχω βρει! Περιμένω μήπως από Δευτέρα που μπαίνει ο Μάιος βγει καμιά προσφορά!
19/7- 14/8. Πηρα τηλ στην ΤΗΑΙ και μου ειπαν οτι αυτην την περιοδο ισχυει μια προσφορα και ετσι μου εδωσε αυτην την τιμη.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Μπανγκογκ Σαμουι δοκιμασε την bangkokair
οταν εψαχνα και εγω ειχε πολυ μεγαλη διαφορα σε σχεση με ΤΗΑΙ

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Μπανγκογκ Σαμουι δοκιμασε την bangkokair
οταν εψαχνα και εγω ειχε πολυ μεγαλη διαφορα σε σχεση με ΤΗΑΙ
Αυτος στην thai μoυ εδωσε 2 τιμες, μια για αθηνα - bangkok sta 708 kai μια με ολες τις παραπανω πτησεις στα 807, οποτε μονο συνολικα αξιζει να το παρω.
Γενικα σε τουριστικο που ρωτησα μου εδωσε πολυ υψηλοτερες τιμες απο αυτην, η καλυτερη τους ηταν Αθηνα- bangkok kai επιστροφη kuala lumpur - athens στα 855 ευρω me qatar.
Φοβαμαι μονο μην βγει καμια προσφορα οπως περσυ και τραβαω τα μαλλια μου μετα

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αυτος στην thai μoυ εδωσε 2 τιμες, μια για αθηνα - bangkok sta 708 kai μια με ολες τις παραπανω πτησεις στα 807, οποτε μονο συνολικα αξιζει να το παρω.
Γενικα σε τουριστικο που ρωτησα μου εδωσε πολυ υψηλοτερες τιμες απο αυτην, η καλυτερη τους ηταν Αθηνα- bangkok kai επιστροφη kuala lumpur - athens στα 855 ευρω me qatar.
Rebequita, εντάξει, την τιμή δεν μπορείς να την πεις "κελεπούρι", αλλά δεν είναι άσχημη, βάζοντας και την KUL μέσα (που είναι διεθνής πτήση) πόσο παρακάτω να πέσει? Στα 700? Και λάβε υπ' όψη σου ότι είναι non-stop ATH-BKK. Μικρό το seat-pitch της Thai βέβαια - σ' αυτό (και όχι μόνο) κερδίζουν οι εμίρηδες "hands down" - αλλά δεν μπορείς να τά'χεις κι όλα δικά σου! :)

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Τι λες τώρα...Εγώ κοιτάω 7-19 Αυγούστου. Και οι τιμές της thai που παίρνω από το site της είναι πάνω απο 1000. Λες να πάρω τηλ? Δεν καταλαβαίνω...Το site παίζει να μην είναι ενημερωμένο?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
...Το site παίζει να μην είναι ενημερωμένο?
Ναι, παίζει! Συνήθως έτσι συμβαίνει... ειδικά με την Thai. Τό'χω ξαναπεί: Αν έχετε κάποιο γνωστό πρακτορείο που συνεργάζεστε, κάντε μια βολτίτσα από κει - ή τουλάχιστον πάρτε ένα τηλέφωνο. Ακριβότερο απ' το site, πάντως, δε θα βγεί. Και θά'χεις και μερικές μέρες προθεσμία μέχρι να πληρώσεις (που μπορεί και ν' ανανεωθούν για μερικές μέρες ακόμη - τ' ακούς Rebequita? ) και, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει ή αλλάξει, πάλι καλύτερα συνεννοείσαι και το παλεύεις...

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Na πaρεις τηλεφωνο., το site τους μου εδινε τιμη στα 1000 ευρω αλλα στο τηλεφωνο μου ειπε για την προσφορα που τρεχει

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Na πaρεις τηλεφωνο., το site τους μου εδινε τιμη στα 1000 ευρω αλλα στο τηλεφωνο μου ειπε για την προσφορα που τρεχει
Θα πάρω Δευτλερα πρωί πρωί. Ευχαριστώ!

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Και θά'χεις και μερικές μέρες προθεσμία μέχρι να πληρώσεις (που μπορεί και ν' ανανεωθούν για μερικές μέρες ακόμη - τ' ακούς Rebequita? ) και, σε περίπτωση που κάτι στραβώσει ή αλλάξει, πάλι καλύτερα συνεννοείσαι και το παλεύεις...
Παντως αυτος στην thai ειπε πως λογω περιοδου και ζητησης δεν μπορουν να το κρατησουν περα απο την Τριτη.
Δηλαδη προτεινεις να παω να ρωτησω και σε καποιο γραφειο ή να τους ζητησω να μη μου ακυρωσουν την κρατηση?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Παντως αυτος στην thai ειπε πως λογω περιοδου και ζητησης δεν μπορουν να το κρατησουν περα απο την Τριτη.
Δηλαδη προτεινεις να παω να ρωτησω και σε καποιο γραφειο ή να τους ζητησω να μη μου ακυρωσουν την κρατηση?
Δεν ξέρω πόσο πιεσμένοι είναι, αλλά μπορούν να κάνουν ένα τρύκ: Την ημέρα που λήγει η προθεσμία πληρωμής, ακυρώνουν την κράτηση που έχεις ήδη και ταυτόχρονα κάνουν μια νέα, με τα ίδια στοιχεία, και παίρνεις λίγες μέρες παράταση. Μου τό'χουν κάνει στην "Αερογραμμή", στην Καλαποθάκη, εξαιρετικά κορίτσια εκεί και δύσκολα θα βρεις καλύτερη εξυπηρέτηση και τιμές. Κάνε μια βόλτα από κει τη Δευτέρα, πριν λήξει η προθεσμία που έχεις με την Thai, έχουν καλή συνεργασία με την εταιρία, και ρώτησέ τους τι παίζει. Κι αν νομίζεις ότι μπορεί να βοηθήσει, χρησιμοποίησε και τ'όνομά μου.

Rebequita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Peru
Εχεις ξαναγραψει γι αυτο το πρακτορειο και ειχα σκοπο να περασω την Δευτερα. Θα τους πω πως εχουν τα πραγματα και θα μου πουν και αυτοι την γνωμη τους.
Ευχαριστω για αλλη μια φορα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα