wELCOME......καλημέρα σε όλους,το όνομα μου είναι προφανες,το real ειναι απο το επαγγελμα μου.Ταξιδεύω σε τακτική και ετησια βάση και είμαι χαρουμενη που σήμερα ανακαλυψα οτι εχουμε και ελληνικο site ταξιδιωτων.Είμαι στην διαθεση σας σε ότι μπορω να βοηθησω.φιλικα στελλα
ευχαριστω για το καλωσορισμα σωστα υπεθεσες.καλημερα στελλαstella real καλώς όρισες στην παρέα του travelstories
ΥΓ. το real = real estate να υποθέσω ?
ένας ακόμα συνάδελφος καλώς όρισες χρίστοςευχαριστω για το καλωσορισμα σωστα υπεθεσες.καλημερα στελλα
η πρωτη εντυπωση μου απο το pusan στην νοτια κορεα ηταν επιεικως δραμα,δεν ειχα επισκεφτει ξανα τετοιες χωρες.η πολη μεσα ηταν ενδιαφερουσα οχι απο αξιοθεατα οσο απο πολυκαταστηματα ,φοβερο πληθος κοσμου,αυτοκινητα πολυτελειας και κοσμος διαφορων κοινωνικων στρωματων.δεν μιλουσε κανενας αγγλικα και για να γυρισουμε στο ξενοδοχειο μας μας ειχαν γραψει σε χαρτι το ονομα και το δειχναμε στον εκαστοτε ταξιτζη.Το νερο ηταν ακριβοτερο απο το γαλα και τον χειμωνα το νερο που σερβιριζαν ηταν ζεστο ενω το καλοκαιρι κρυο.Φυσικά ειχαν και αυτα τα αξιοπεριεργα φαγητα δρομου(σκαθαρια σε κουρκουτι,ψαρια αποξειραμενα-αντι για ξηρους καρπους κτλ).Εμπειρια αξεχαστη μην πας................παρα μόνο εαν αντεχεις τα παραπανωΚαλωσόρισες Στέλλα!!!
Γράψε μας καμιά ιστορία για Κορέα μιας και έχεις πάει σε έναν τόσο ενδιαφέρων προορισμό!
πέστα βρε παιδάκι μου!!!!!!αλλά από την άλλη όσο πιο πολύ υποφέρουν μερικοί τόσο πιο πολύ τους αρέσει, χώρια που καμαρώνουν κιόλαςη πρωτη εντυπωση μου απο το pusan στην νοτια κορεα ηταν επιεικως δραμα,δεν ειχα επισκεφτει ξανα τετοιες χωρες.η πολη μεσα ηταν ενδιαφερουσα οχι απο αξιοθεατα οσο απο πολυκαταστηματα ,φοβερο πληθος κοσμου,αυτοκινητα πολυτελειας και κοσμος διαφορων κοινωνικων στρωματων.δεν μιλουσε κανενας αγγλικα και για να γυρισουμε στο ξενοδοχειο μας μας ειχαν γραψει σε χαρτι το ονομα και το δειχναμε στον εκαστοτε ταξιτζη.Το νερο ηταν ακριβοτερο απο το γαλα και τον χειμωνα το νερο που σερβιριζαν ηταν ζεστο ενω το καλοκαιρι κρυο.Φυσικά ειχαν και αυτα τα αξιοπεριεργα φαγητα δρομου(σκαθαρια σε κουρκουτι,ψαρια αποξειραμενα-αντι για ξηρους καρπους κτλ).Εμπειρια αξεχαστη μην πας................παρα μόνο εαν αντεχεις τα παραπανω