23 Φεβρουαρίου 2009 #61 efi.hania Member Μηνύματα 624 Likes 938 Ταξίδι-Όνειρο papua φευγουμε αυριο!!!!!
23 Φεβρουαρίου 2009 #62 go2dbeach Member Μηνύματα 6.017 Likes 9.784 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Ουαουυυυ!!! Τελεια! Ξερεις πως σε περιμενουμε ε? Τελικα πως διαμορφωθηκε το προγραμμα? Ποσες μερες ΗΠΑ και ποσες στα νησια?
Ουαουυυυ!!! Τελεια! Ξερεις πως σε περιμενουμε ε? Τελικα πως διαμορφωθηκε το προγραμμα? Ποσες μερες ΗΠΑ και ποσες στα νησια?
23 Φεβρουαρίου 2009 #63 tania Member Μηνύματα 203 Likes 179 Επόμενο Ταξίδι δεν ξέρω! Ταξίδι-Όνειρο Το επόμενο ταξίδι τέλεια! Να περάσετε καλά!
23 Φεβρουαρίου 2009 #64 efi.hania Member Μηνύματα 624 Likes 938 Ταξίδι-Όνειρο papua 9 & 9 ψιλοχυμα αποφασισαμε να παμε τελικα,κι ο θεος βοηθος!!ειμαι κατενθουσιασμενη και λιγο λιγο αγχομενη!!σας χειρετω,σας ευχαριστω για ολη τη βοηθεια και τα λεμε παλι κατα τα τελη του Μαρτη
9 & 9 ψιλοχυμα αποφασισαμε να παμε τελικα,κι ο θεος βοηθος!!ειμαι κατενθουσιασμενη και λιγο λιγο αγχομενη!!σας χειρετω,σας ευχαριστω για ολη τη βοηθεια και τα λεμε παλι κατα τα τελη του Μαρτη
23 Φεβρουαρίου 2009 #65 M mpiftex Member Μηνύματα 892 Likes 265 Ταξίδι-Όνειρο παντού για πάντα Καλό ταξίδι Έφη, να περάσετε τέλεια!! Τελικά τι έγινε με τα εισιτήρια;
23 Φεβρουαρίου 2009 #66 efi.hania Member Μηνύματα 624 Likes 938 Ταξίδι-Όνειρο papua mpiftex said: Καλό ταξίδι Έφη, να περάσετε τέλεια!! Τελικά τι έγινε με τα εισιτήρια; κλικ για όλη την παράθεση... χαμος εγινε!δες εδω expedia us αλλαγη εισητηριων
mpiftex said: Καλό ταξίδι Έφη, να περάσετε τέλεια!! Τελικά τι έγινε με τα εισιτήρια; κλικ για όλη την παράθεση... χαμος εγινε!δες εδω expedia us αλλαγη εισητηριων
23 Φεβρουαρίου 2009 #67 xenos Member Μηνύματα 2.414 Likes 804 Επόμενο Ταξίδι Ν.Α Ασια Ταξίδι-Όνειρο Bανουατου/Tαιλανδη Καλο ταξιδι Εφη.Καλα να περασετε. Κρατα μου ενα κουταλακι αμμο οταν επιστρεψεις.