go2dbeach
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική
Ιδου η συγκριση Πολυνησια-Μαλδιβες που εκανα σε αλλο θεμα του φορουμ:ευχαριστω αθηνα χαιρομαι να τ ακουω και απο αλλους γιατι εκανα κι εγω τη συγκριση για μια στιγμη
"Εγω νομιζω οτι οι ομοιοτητες αναμεσα στα δυο μερη τελειωνουν σε μια φωτογραφια με παραλια και φοινικες που θα μπορουσε να ειναι τραβηγμενη στο ενα ή στο αλλο μερος.
Απο κει και περα ομως οι διαφορες ειναι πολλες.
Πρωτα απ'ολα το να πας στις Μαλδιβες σημαινει οτι θα βρεθεις σε ενα νησακι που το γυρνας σε λιγα λεπτα με τα ποδια και φιλοξενει ενα ξενοδοχειο οπου εκει αρχιζουν και τελειωνουν οι εναλλακτικες σου. Ειναι για πληρη χαλαρωση. Η Μπορα μπορα εχει περιμετρο γυρω στα 30 χιλιομετρα για να οδηγησεις , χωματοδρομους με χωριουδακια , βουνα και επιλογες για τρεκιν , σαφαρι με 4*4, φαγητο σε διαφορα μαγαζια και ανακατεμα στις αγορες με ντοπιους. Και φυσικα η Πολυνησιακη κουλτουρα με ντοπιες γκαλερι , τα τραγουδια και τους χορους ειναι πανταχου παρουσα στην Μπορα μπορα.
Συνοψιζοντας , οι διαφορες ειναι το μεγεθος των νησιων , η επαφη με ντοπιους και οι δραστηριοτητες στην ξηρα οπου και στα τρια υπερτερει η Μπορα. Αν λοιπον αυτο που θελεις ειναι να χαλαρωσεις 5 μερουλες σε 5αστερο ριζορτ , καλυτερα να πας στις Μαλδιβες.
Μπορει να μην εχω παει , αλλα εχω την εντυπωση οτι σε καποιο απο τα motu της Μπορα μπορα θα νιωσεις σα να εισαι στις Μαλδιβες.Αλλα στις Μαλδιβες αποκλειεται να νιωσεις οτι εισαι στη Μπορα μπορα. Χωρις αυτο να σημαινει οτι υποτιμω τις Μαλδιβες. Προσωπικα αν μπορουσα θα πηγαινα και στα δυο."