Borealis
Member
Θουκιδίδη??? αυτό και άμα είναι ρομπότ!
Φαντάσματα βλέπετε μου φαίνεται μερικοί, δεν έχει το σάιτ καμία "οδηγία" και καμία "γραμμή" για το πώς "πρέπει" να γράφονται οι ιστορίες ή οτιδήποτε άλλο εδώ. Ερωτηθήκαμε από ένα μέλος αν θα μας ΑΡΕΣΕ να διαβάζουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο γραφής (κάτι που να περιλαμβάνει φανταστικά πρόσωπα πχ) και απάντησαν τα μέλη αυτό που πιστεύουν. Πού είδατε να λέμε αν στο σάιτ απαγορεύεται κάτι και επιτρέπεται μόνο κάτι άλλο; Λες και έχουμε κανένα τρόπο να ελέγξουμε αν κάτι που γράφεται είναι μυθοπλασία ή όχι!!
Αφού έχεις ένα θέμα με τα ρομπότ, θα φροντίσω να στο ξεδιαλύνω όταν θα πάω... Θα προσπαθήσω να καταγράψω με κάθε λεπτομέρεια και βιντεοσκοπώντας όποιο ρομπότ συναντήσω, είτε με καλωσορίσει, είτε αλλάζει πάνες, είτε χορεύει...αν μας ψέλνει στα γιαπωνέζικα θα δυσκολευτώ λιγάκι να το μεταφράσω, αλλά θα προσπαθήσω...
αν και μου βάζεις ιδέες για δαιμόνιες περιγραφές...
Και αφού όπως λέει ο baba, το κάναμε american bar
αφιερωμένο στην Έρση...
Sorry για το off topic, αλλά δεν μπορώ να αφήσω τη φιλενάδα μου προβληματισμένη...
Εσυ εισαι το αφεντικο, εσυ βαζεις η δεν βαζεις τους κανονες. Αν λες οτι ο καθενας μπορει να γραφει οτι του αρεσει, ανεξαρτητως αν ειναι αληθες η οχι, εστω και σε δευτερευοντα στοιχεια, οπως τουλαχιστον τεθηκε η ερωτηση, τοτε προφανως η απαντηση εχει ηδη δοθει προς την ANEL και δεν εχουν πλεον κανενα νοημα οι δικες μας τοποθετησεις.Φαντάσματα βλέπετε μου φαίνεται μερικοί, δεν έχει το σάιτ καμία "οδηγία" και καμία "γραμμή" για το πώς "πρέπει" να γράφονται οι ιστορίες ή οτιδήποτε άλλο εδώ. Ερωτηθήκαμε από ένα μέλος αν θα μας ΑΡΕΣΕ να διαβάζουμε έναν συγκεκριμένο τρόπο γραφής (κάτι που να περιλαμβάνει φανταστικά πρόσωπα πχ) και απάντησαν τα μέλη αυτό που πιστεύουν. Πού είδατε να λέμε αν στο σάιτ απαγορεύεται κάτι και επιτρέπεται μόνο κάτι άλλο; Λες και έχουμε κανένα τρόπο να ελέγξουμε αν κάτι που γράφεται είναι μυθοπλασία ή όχι!!
νομίζω πως το παραπάνω ποστ δεν αποδίδει σε καμία περίπτωση το νόημα της ερώτησης που έκανα...κατά την γνώμη μου δεν αποδίδει ούτε και το νόημα της απάντησης.Εσυ εισαι το αφεντικο, εσυ βαζεις η δεν βαζεις τους κανονες. Αν λες οτι ο καθενας μπορει να γραφει οτι του αρεσει, ανεξαρτητως αν ειναι αληθες η οχι, εστω και σε δευτερευοντα στοιχεια, οπως τουλαχιστον τεθηκε η ερωτηση, τοτε προφανως η απαντηση εχει ηδη δοθει προς την ANEL και δεν εχουν πλεον κανενα νοημα οι δικες μας τοποθετησεις.
Το αν ειναι εφικτος ο ελεγχος ειναι ενα ζητημα, και εντελως αλλο ζητημα ειναι αν ειναι δεοντολογικα ορθο, οποτε ο καθεις αποφασιζει αν θα αυτοπεριοριοριστει η οχι.
Και καλά, εσένα γιατί σε απασχολεί τι θεωρεί το καθένα μέλος σα θεμιτό τρόπο γραφής;
..........
Αφού λοιπόν ρωτάς: αλλού αρέσουν κι αλλού όχι, όμως τα φευγάτα και τα "ελαφροΐσκιωτα" ούτε παραπληροφορούν ούτε μπερδεύουν.
Συζήτηση που έχω ακούσει σε γάμο για τους νεόνυμφους :Συμφωνω με την apodrasi. Αν περιμενεις να καταλαβεις τι αρεσει στον καθενα μας η εστω στην πλειοψηφια... την εβαψες! Ακρη δε θα βγαλεις... Οι μισοι θα σου λενε ετσι και οι αλλοι μισοι γιουβετσι. Οποτε γραφε οπως ευχαριστει τον εαυτο σου και σε οποιον αρεσεις. Και στο κατω κατω της γραφης δε γραφης κατα παραγγελια δικη μας, υποθετω οτι γραφεις επειδη το χαιρεσαι και το ευχαριστιεσαι. Αλλωστε το μονο βεβαιο ειναι οτι δε θα μπορεσεις να μας ικανοποιησεις ολους αισθητικα.