• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ταξιδιαρικο Κειμενακι για βαφτιση????

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Και μην επαναπαυεστε!!! Θελω προτασεις για δωρο κουμπαρου! Ειναι ελευθερος , καθολου φαν της τεχνολογιας. Απο 500 ευρω και πανω. Ναι ναι κι εγω προτεινα ταξιδι αλλα να παει μονος????

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Συμφωνώ και εγώ με το ρολόι. Οι περισσότεροι άντρες τα γουστάρουν πολύ.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Για να βρούμε συνοδό στον κουμπάρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Και μην επαναπαυεστε!!! Θελω προτασεις για δωρο κουμπαρου! Ειναι ελευθερος , καθολου φαν της τεχνολογιας. Απο 500 ευρω και πανω. Ναι ναι κι εγω προτεινα ταξιδι αλλα να παει μονος????

Σπαζοκεφαλιά!:roll: Ενώ αν είχες κουμπάρες δεν θα είχαμε τέτοια προβλήματα τώρα!

_antonis_

Member
Γιατί δε τον ρωτάς; Αλλά εγώ ρολόι θα ήθελα στη θέση του και ρολόι μου έχουν πάρει και μένα οι κουμπάροι. Τί άλλο να κάνεις για δώρο; Ενα ωραιότατο TISSOT. :D

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γιατί δε τον ρωτάς; Αλλά εγώ ρολόι θα ήθελα στη θέση του και ρολόι μου έχουν πάρει και μένα οι κουμπάροι. Τί άλλο να κάνεις για δώρο; Ενα ωραιότατο TISSOT. :D

Ρολόι έχει από το γάμο!

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Tου εχω παρει ηδη στον γαμο. Κι αλλο μεσα σε 2 χρονια δεν λεει!!!!
Ελα Def μπορουμε! Και κουστουμι συνολακι, παπουτσακι προσφερθηκα να του παρω αλλα δεν θελει λεει , χαμενο θα παει! Θελω να δωσω λεφτα η γυναικα και δεν μπορω!!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ποτέ ΕΝΑ καλό ρολόι δεν είναι αρκετό για έναν άντρα. :D

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Ποτέ ΕΝΑ καλό ρολόι δεν είναι αρκετό για έναν άντρα. :D
Λες ε? Απλα ειναι πολυ κοντα μωρε! Αμα δεν πεσει αλλη καλη προταση στο τραπεζι... τι να κανω...
Αλλα ξερεις , μετα θα σας ρωταω για προτασεις στη μαρκα, θα ανοιξει νεος κυκλος συζητησεων! Δεν μπορω να ξαναπερασω την διαδικασια να ψαξω!!! Μου εφαγε 2 βδομαδες για να το βρω οπως ηθελα! Δερματινο λουρακι, μπερμπερι του πηρα την προηγουμενη φορα των 800 για να μην αναρωτιεστε!!!

getxowoman

Member
Λες ε? Απλα ειναι πολυ κοντα μωρε! Αμα δεν πεσει αλλη καλη προταση στο τραπεζι... τι να κανω...
Αλλα ξερεις , μετα θα σας ρωταω για προτασεις στη μαρκα, θα ανοιξει νεος κυκλος συζητησεων! Δεν μπορω να ξαναπερασω την διαδικασια να ψαξω!!! Μου εφαγε 2 βδομαδες για να το βρω οπως ηθελα! Δερματινο λουρακι, μπερμπερι του πηρα την προηγουμενη φορα των 800 για να μην αναρωτιεστε!!!
Μπες εδω: TimeBox

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα