• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ταξιδιαρικο Κειμενακι για βαφτιση????

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έτυχες και συ σε περιπτωσάρα κουμπάρο! Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Του πήρες ρολόι στο γάμο. Ωραία, τώρα ήρθε η βάπτιση. Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα ρε παιδί μου που σου ήρθε στο μυαλό όταν είπες θέλουμε δώρο για τον κουμπάρο?

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Φωτογραφικη μηχανη αλλα δεν τρελαινεται κιολας οποτε δεν αξιζει να του παρω ακριβη! Με υπολογιστες δεν ασχολειται για να του παρω κανενα λαπτοπ. Για τηλεοραση εκανα προταση δεν θελει, ουτε home cinema (δεν μενει και μονος...) ουφ! Τι να κανω????????

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Ο κουμπάρος έχει κάποιο χόμπι? Θα μπορούσες ίσως να του βρεις σχετικό δώρο με το χόμπι του.

Αν όχι, και μιας που δε θέλει κουστουμάκι με ασορτί παπουτσάκι, ίσως να ήθελε να διαλέξει μόνος του ρουχαλάκια άλλου τύπου μαζί με παπουτσακια, αξεσουάρ κλπ. Οπότε, (αν και είναι λίγο "απρόσωπο") μια δωροεπιταγούλα (ή και δύο) από τα αγαπημένα του καταστήματα ?

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Ο κουμπάρος έχει κάποιο χόμπι? Θα μπορούσες ίσως να του βρεις σχετικό δώρο με το χόμπι του.

Αν όχι, και μιας που δε θέλει κουστουμάκι με ασορτί παπουτσάκι, ίσως να ήθελε να διαλέξει μόνος του ρουχαλάκια άλλου τύπου μαζί με παπουτσακια, αξεσουάρ κλπ. Οπότε, (αν και είναι λίγο "απρόσωπο") μια δωροεπιταγούλα (ή και δύο) από τα αγαπημένα του καταστήματα ?

ε ναι αλλα τι δωροεπιταγη, των 500 ευρω? Κριμα δεν ειναι ? Ποσα να παρει ο ερμος απο ενα καταστημα???
Χομπυ??? Πολυ ακριβο!!!! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Με έσκασες! Ρολόι έχει, φωτογραφική δεν θέλει, laptop δεν χρησιμοποιεί, τηλεόραση δεν θέλει! ουφ! πάρτου ένα διαρκείας να τελείωνει η υπόθεση! αμαν πια!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
ε ναι αλλα τι δωροεπιταγη, των 500 ευρω? Κριμα δεν ειναι ? Ποσα να παρει ο ερμος απο ενα καταστημα???
Γι'αυτό είπα ότι μπορείς να σπάσεις το ποσό. Ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του, αλλά και τα υποψήφια καταστήματα, θα μπορούσες να βγάλεις δύο δωροεπιταγές, από διαφορετικά μαγαζιά και με διαφορετικό ποσό.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Με έσκασες! Ρολόι έχει, φωτογραφική δεν θέλει, laptop δεν χρησιμοποιεί, τηλεόραση δεν θέλει! ουφ! πάρτου ένα διαρκείας να τελείωνει η υπόθεση! αμαν πια!

Δεν ειναι κακο!!! Καθολου κακο! Τωρα μες το νεο γηπεδο!!! Αχα! Και κατι ακομα θα παρω βεβαια αλλα... πολυ καλο!!! Ειδες αμα θελεις? :clap::clap::clap:

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Είδες! Όλα θα λύνονταν με συνοδό.

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Είδες! Όλα θα λύνονταν με συνοδό.

Ναι άμα είχε συνοδό, δικό του σπίτι, πάθος με τα ρολόγια, τρέλα με τα gadgets και πήγαινε και κανά ταξιδάκι που και που, θα λύναμε το πρόβλημα!:haha::haha::haha:

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Και το κορυφαιο.... παιρνω τον αντρα μου ολο χαρα να του πω οτι βρηκα μια καλη λυση (το διαρκειας) και τι μου λεει?????
"Στο μυαλο μου εισαι?? Αυτο προτεινα κι εγω χθες στον κουμπαρο!!!!!!!!!!! Κλεισε τωρα εχω δουλεια!"
ΕΛΕΟΣ! Και τι παιδευομαι κι εγω και παιδευω κι εσας???? Παγωτο η δικια σου. Ωρες ωρες εσεις οι αντρες... με εκπλησετε!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom