kougis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Ευχαριστώ
Δηλαδή ένα παιδί 4 χρονών δικαιούται ένα καρότσι και μια χειραποσκευή ή μόνο το καρότσι;Από το site της Ryanair (http://www.ryanair.com/en/terms-and-conditions#regulations-checkedbaggage)
There is no checked/hand baggage allowance for infants. However, one fully collapsible pushchair/double pushchair/travel system/baby sling per child may be carried free of charge. Additional infant equipment such as car/booster seats and travel cots may be carried in addition to your personal checked baggage allowance. Infant equipment up to a maximum of 20kilos (car/booster seats and travel cots) booked online is charged at the rate of £10/€10 per item/per one way flight or at the airport or through a Ryanair call centre, the higher rate of £20/€20per item/per one way flight will apply. Any infant equipment weighing over the 20 kilos allowance will be charged for the excess at the applicable excess baggage rate per kilo.
Πρακτικά δηλαδή δικαιούσαι καρότσι και αν θες και extra αποσκευή πχ καθισμα αυτοκινητου, πάρκο κτλ πάει στα 10€ ανά κομμάτι
Σε αυτή την ερώτηση ξέρει κάποιος την απάντηση;Δηλαδή ένα παιδί 4 χρονών δικαιούται ένα καρότσι και μια χειραποσκευή ή μόνο το καρότσι;
Ευχαριστώ.Τη Ryanair προφανώς, + 44 871 246 0002
Και σόρρυ αλλά αμάν με αυτή τη φωτογραφία προφίλ σου, μέχρι κι εγώ αποσυντονίζομαι και είμαι γυναίκα.
Καλησπερα!!Ψαχουλευοντας σε αναζητηση πληροφοριων για Σκωτια επεσα πανω στο σχολιο σου!!Αν μπορεις διαφωτισε με οσον αφορα το ταξιδι σας στη Σκωτια με το μικρο σας!Εχουμε κανει 2 roadtrips με το μικρο μας οταν ηταν 6 μηνων και τωρα προσφατα οταν ηταν 18 μηνων στην Αλσατια.Ειναι ευκολη η Σκωτια με μικρο παιδι?Κλεισατε απο πριν ξενοδοχειο η μεινατε σε b&b που βρισκατε εκεινη τη στιγμη?Πολυ με προβληματιζει αυτο !Ασφαλώς και κάποια μουσεία μπορεί να παρουσιάζουν ενδιαφέρον και για παιδιά. Εμείς τον πήγαμε στο μουσείο του Loch Ness και τρελάθηκε, επίσης πολύ ωραίο είναι για παιδιά το μουσείο με τις βασιλικές άμαξες στη Λισσαβόνα (έχει άμαξες και για μωρά). Ξέχασα να γράψω ότι κάτι που αρέσει πολύ σε παιδιά και μεγάλους είναι και τα aquarium , έχει και η Λισσαβόνα ,ιδίως τα υπόγεια (π.χ. Βαλένθια, Σαν Σεμπαστιάν -εκπληκτικά).
Όσον αφορά τη Λισσαβόνα, δεν έχει ιδιαίτερους λόφους, έχει ανηφόρες στην περιοχή γύρω από το κάστρο.
Η Λισσαβόνα και η βόρεια Πορτογαλία έχει αυτό το κομμάτι της ιστορίας της κουλτούρας και των εικόνων που δεν έχουμε εμείς στην Ελλάδα, δηλαδή σε μεταφέρει στην εποχή των μεγάλων θαλασσοπόρων και εξερευνητών. Αυτά μπορεί κάποιος να τα δεί και στη Λισσαβόνα , αλλά και στη Sintra (όλο κάστρα και παλάτια- ενδιαφέρον και για παιδιά), Nazare, Coimbra, Porto, Braga, πόλεις που συναντάς καθώς ανεβαίνεις προς βορρά.
Όσον αφορά το Galicia+Πορτογαλία, πολύ καλή ιδέα το σκέφτηκα και εγώ, αλλά προτίμησα τελικά να το κάνω ξεχωριστά (δεν έχω πάει ακόμη στη Galicia). Ο λόγος είναι ότι κατά τη άποψη μου εγώ για αυτό το ταξίδι χρειάζομαι δύο εβδομάδες, χρόνος που είναι υπερβολικός για ένα παιδί αυτής της ηλικίας.