Γενικά ταξίδι με μωρό στην ευρωπη

katerina**

Member
Καταλαβαινω πως το λες. Αυτη η κινηση δειχνει μια δεκτική προσέγγιση στα παιδιά. Και για εμας αυτό μετράει. Γνωριζετε επισης αν στα μαγαζια υπηρχε και χωρος για να αλλαξεις το παιδί? Γτ πχ στην ελλαδα δεν εχουν σχεδον πουθενά.
Οι δικές μου έτυχε να είναι χωρίς πάνα από πολύ νωρίς, οπότε δεν έδωσα σημασία, όμως, ναι, σε κάποια εστιατόρια πήρε το μάτι μου αλλαξιέρα. Πάντως την βρίσκεις τη λύση, μην ανησυχείς. Έχω αλλάξει πάνα στη Λιουμπλιάνα ακόμη και σε... περβάζι βιτρίνας γκαλερί ζωγραφικής 🤪Είχαμε και ωραία θέα

katerina_mch

Member
Οι δικές μου έτυχε να είναι χωρίς πάνα από πολύ νωρίς, οπότε δεν έδωσα σημασία, όμως, ναι, σε κάποια εστιατόρια πήρε το μάτι μου αλλαξιέρα. Πάντως την βρίσκεις τη λύση, μην ανησυχείς. Έχω αλλάξει πάνα στη Λιουμπλιάνα ακόμη και σε... περβάζι βιτρίνας γκαλερί ζωγραφικής 🤪Είχαμε και ωραία θέα
Αποφασισαμε να τολμησουμε τη Βιέννη τελικα. Θεωρουμε πως θα ειναι πιο ανετα για το παιδί και για εμας Διαβασα οτι εχει πολλα παρκα και εχει και ορισμένα αξιοθέατα για παιδιά. Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια. Οποιος εχει να προτείνει οτιδηποτε του αρεσε θα χαιρομουν να τα μοιραστεί μαζι μου. Ανυπομονουμε για αυτο το ταξίδι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom