varioAthens
Member
Λογικα θα εχουν τελειωσει τα εργα εκτος κι αν εξελιχθει οπως το μετρό της ΘεσσαλονικηςΓια φεβρουαριο και επειτα κοιτάμε .
Λογικα θα εχουν τελειωσει τα εργα εκτος κι αν εξελιχθει οπως το μετρό της ΘεσσαλονικηςΓια φεβρουαριο και επειτα κοιτάμε .
Οι δικές μου έτυχε να είναι χωρίς πάνα από πολύ νωρίς, οπότε δεν έδωσα σημασία, όμως, ναι, σε κάποια εστιατόρια πήρε το μάτι μου αλλαξιέρα. Πάντως την βρίσκεις τη λύση, μην ανησυχείς. Έχω αλλάξει πάνα στη Λιουμπλιάνα ακόμη και σε... περβάζι βιτρίνας γκαλερί ζωγραφικής Είχαμε και ωραία θέαΚαταλαβαινω πως το λες. Αυτη η κινηση δειχνει μια δεκτική προσέγγιση στα παιδιά. Και για εμας αυτό μετράει. Γνωριζετε επισης αν στα μαγαζια υπηρχε και χωρος για να αλλαξεις το παιδί? Γτ πχ στην ελλαδα δεν εχουν σχεδον πουθενά.
Αποφασισαμε να τολμησουμε τη Βιέννη τελικα. Θεωρουμε πως θα ειναι πιο ανετα για το παιδί και για εμας Διαβασα οτι εχει πολλα παρκα και εχει και ορισμένα αξιοθέατα για παιδιά. Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια. Οποιος εχει να προτείνει οτιδηποτε του αρεσε θα χαιρομουν να τα μοιραστεί μαζι μου. Ανυπομονουμε για αυτο το ταξίδι!Οι δικές μου έτυχε να είναι χωρίς πάνα από πολύ νωρίς, οπότε δεν έδωσα σημασία, όμως, ναι, σε κάποια εστιατόρια πήρε το μάτι μου αλλαξιέρα. Πάντως την βρίσκεις τη λύση, μην ανησυχείς. Έχω αλλάξει πάνα στη Λιουμπλιάνα ακόμη και σε... περβάζι βιτρίνας γκαλερί ζωγραφικής Είχαμε και ωραία θέα