• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο ταξίδι βρυξέλλες-προτάσεις?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Αλλη ερωτηση για Βρυξελλες.
Βλεπω στην ιστοσελιδα των Βελγικων τρενων,οτι ας πουμε για να πας Αμστερνταμ,Λουξεμβουργο με Intercity (3 ωρες διαδρομη), η τιμη του εισιτηριου,δεν ειναι ιδια για καθε δρομολογιο.
Για παραδειγμα,το δρομολογιο των 8.20 εχει ας πουμε 70 ευρω αλερετουρ ενω των 9.20 εχει 50. Δε μιλαω για το Thalys.

Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να σημειωσω τις ακριβεις ωρες των δρομολογιων και να ζητησω εισιτηριο μονο για τις συγκεκριμενες ωρες,ετσι δεν ειναι;

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Καλησπερα σ ολους και σ ολες..θελω την βοηθει σας..λεω να παω ενα τριημερο στις Βρυξελλες..θελω να με κατατοπισετε αν και εφοσον αξιζει να παω για 3μερες εκει και γενικοτερα να με ενημερωσετε για τον προορισμο αυτο....ευχαριστωωω!!!!

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Καλησπερα σ ολους και σ ολες..θελω την βοηθει σας..λεω να παω ενα τριημερο στις Βρυξελλες..θελω να με κατατοπισετε αν και εφοσον αξιζει να παω για 3μερες εκει και γενικοτερα να με ενημερωσετε για τον προορισμο αυτο....ευχαριστωωω!!!!
να πας και να αφιερωσεις σιγουρα μια μερα στη Μπρυζ:cool:

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Με εχουν ενημερωσει οτι μια μερα πρεπει να παω μπρυζ...εχεις παει??

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Ναι τον περασμενο μηνα! η πολη ειναι μαγικη, ειδικα αν τη δεις και το βραδυ που αδειαζει απο τουριστες!

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Βλεπω πολλους που λενε μην μεινετε βρυξελλες..κοιτα σου ειπα οτι παω 3 μερες.τι μου προτεινετε να κανω?την ημερησια θα την παω σε μπρυζ..τις υπολοιπες να μεινω βρυξελλες?πρεπει αν μεινω εκει να ειμαι καπου κεντρικα?σε ποια περιοχη θα επρεπε να μεινω?υπαρχει καποια πλατεια που θα πρεπει να κοιταξω εκει κοντα?σας πεθανα στις ερωτησεις...εχω και αλλες αλλα για μετα..χαχαχαα

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Δεν εχω κλεισει ακομα τιποτα...κανω μια ψαχτικη καλη πρωτα και μετα θα κλεισω...

carouzos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μακαρι να ξερα...
Αλλα σε μια πτηση που κοιταω εχει πολλες καλες πτησεις..εχει αναχωρηση 14μαρτιου 8:30 και αφιξη 11. Αναχωρηση 18 μαρτιου 11:50 και αφιξη 16:00

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Δεν εχω κλεισει ακομα τιποτα...κανω μια ψαχτικη καλη πρωτα και μετα θα κλεισω...
ε οταν ξες ωρες και τετοια θα σε βοηθησουμε στο προγραμμα.... :)

για διαμονη δωσε μπατζετ ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα