• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Βέλγιο ταξίδι βρυξέλλες-προτάσεις?

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Μπορεις να κανεις και ημερησιες εκδρομες εκτος Βελγιου,οπως θα κανω εγω,περα απο τις Βελγικες πολεις.Εγω εκλεισα 10 μερες,με ΄΄εδρα΄΄ τις Βρυξελλες.Τα τρενα οντως,βολευουν.
Στο κατω-κατω,αν θες αξιοθεατα,εχει αρκετα πραγματα να δεις ακομα και μεσα στις Βρυξελλες.Δεν ειναι μονο γυρω απο την Κεντρικη Πλατεια και το Atomium-Mini Europe.

Ευαγγελια,εκλεισα το standard double στο Βest Western στην τιμη που εκλεισες και εσυ αλλα με πρωινο.
Μεσω του hrs.com.
Aπο οτι καταλαβα,πρεπει να ειναι σαν το Business double της Booking.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μπορεις να κανεις και ημερησιες εκδρομες εκτος Βελγιου,οπως θα κανω εγω,περα απο τις Βελγικες πολεις.Εγω εκλεισα 10 μερες,με ΄΄εδρα΄΄ τις Βρυξελλες.Τα τρενα οντως,βολευουν.
Στο κατω-κατω,αν θες αξιοθεατα,εχει αρκετα πραγματα να δεις ακομα και μεσα στις Βρυξελλες.Δεν ειναι μονο γυρω απο την Κεντρικη Πλατεια και το Atomium-Mini Europe.

Ευαγγελια,εκλεισα το standard double στο Βest Western στην τιμη που εκλεισες και εσυ αλλα με πρωινο.
Μεσω του hrs.com.
Aπο οτι καταλαβα,πρεπει να ειναι σαν το Business double της Booking.
ωω και με πρωινο! Μια χαρα εισαι! Μην ξεχασεις να επισκεφθεις στο ισογειο τη σοκολατοποιϊα. Ασε σκετη αμαρτια... Καθε μερα φευγαμε με ενα petite macaron στο χερι

giorgio7

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ
βρυξέλλες

Φίλοι μου, ήμουν πριν από 20 μέρες σε ένα ταξίδι άμστερνταμ(4νύχτες) - μπριζ(1νύχτα) - Βρυξέλλες(2 νύχτες).

Μετάνιωσα που δεν κάθισα τουλάχιστον 1 νύχτα παραπάνω στο ονειρικό μπριζ αντί για τις Βρυξέλλες που δεν μ ενθουσίασαν. Όχι ότι δεν αξίζουν τίποτα, αλλά μπροστά σε Αμστερνταμ και κυρίως Μπριζ δεν πιάνουν τίποτα. Δεν έχω κάτι αξιομνημόνευτο να προτείνω πέρα από τα κλασσικά χρυσή πλατεία κτλ αλλά αν θέλεις να φας καταπληκτικό φαγητό να πας οπωσδήποτε σ ένα εστιατόριο που το χουν έλληνες και είναι κοντά στην κεντρική πλατεία και λέγεται menelas. Παραθέτω και link Restaurant Menelas - Brussels. Εξαιρετικό φαγητό και εξαιρετικά παιδιά. Οπωσδήποτε επισκεφτείτε το και θα με θυμηθείτε.

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Στα υποψιν το ελληνικο μαγαζι.
Εγω σκοπευω να παω Αμστερνταμ ημερησια,εφοσον θα ηθελα καποια αλλη στιγμη ωστε να το εχω σα βαση και να παω μονο Ολλανδια.
Για τη Μπρυζ,συμφωνω αλλα προτιμω να εχω μια βαση και να παω αρκετες εκδρομες,επισης ομορφες.
Παντως,υπαρχουν και ενδιαφεροντα σημεια στα προαστια των Βρυξελλων,απο ο,τι εχω δει ως τωρα.

giorgio7

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ
Στα υποψιν το ελληνικο μαγαζι.
Εγω σκοπευω να παω Αμστερνταμ ημερησια,εφοσον θα ηθελα καποια αλλη στιγμη ωστε να το εχω σα βαση και να παω μονο Ολλανδια.
To Amsterntam ΔΕΝ είναι για ημερήσια. Έχει πολλά πράγματα να κάνεις. Εγώ το μετάνιωσα για τις μόνο 4 μέρες. Θα ξαναπάω σίγουρα, όπως και στο μπρυζ αν και στο δεύτερο κυρίως για χαλάρωση.

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Δεν ειπα για ημερησια.Τωρα θα το κανω για ημερησια,επειδη περα απο Βελγικες πολεις,θα παω Λουξεμβουργο,Γαλλια και ισως Γερμανια,οποτε δεν προλαβαινω.
Θα παρω ομως μια μικρη γευση.
Αν ειχα μονο την Ολλανδια,θα αφιερωνα σιγουρα 4,αν οχι 5 μερες, μονο στο Αμστερνταμ,περα απο αλλες Ολλανδικες πολεις.

Στην αρχη ειχα σκεφτει για Ολλανδια,αλλα στην πορεια προτιμησα Βελγιο για μια σειρα απο λογους,κυριως οικονομικους.

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
αλλά αν θέλεις να φας καταπληκτικό φαγητό να πας οπωσδήποτε σ ένα εστιατόριο που το χουν έλληνες και είναι κοντά στην κεντρική πλατεία και λέγεται menelas. Παραθέτω και link Restaurant Menelas - Brussels. Εξαιρετικό φαγητό και εξαιρετικά παιδιά. Οπωσδήποτε επισκεφτείτε το και θα με θυμηθείτε.

Απο τιμες,πως ειναι;
Μηπως επειδη θεωρειται ξενη,ασυνηθιστη κουζινα,το ''χτυπανε'' ;

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Βελγιο = μυδια + οι καλυτερες μπυρες του κοσμου !!!!!
Westmalle for ever !!
WESTMALLE ABBEY - DUBBEL
Δυστυχως !!!!!!Οταν επιστρεφω βλεπω την ζυγαρια και με πιανει συγκρυο!!
Και ομως...απτοητη και ακαθεκτη καθε φορα πριν φυγω φτιαχνω λιστα ποιες θα δοκιμασω...Πως το λεει ο ποιητης .....Ομνυω αλλα......

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom