pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Ναι,εχω ακουσει καλα λογια και σκεφτομαι να το επισκεφθω αλλα θα ηθελα και την γνωμη σουτο ελληνικό εστιατόριο;
Ναι,εχω ακουσει καλα λογια και σκεφτομαι να το επισκεφθω αλλα θα ηθελα και την γνωμη σουτο ελληνικό εστιατόριο;
Ευχαριστω πολυ.Θα παω απο περιεργεια.Θελω να δω αν ειναι πειραγμενες απο την γαλλικη?-βελγικη?????κουλτουρα οι ελληνικες γευσεις.Θελω να δω τι μπορει ο chef.Τέλεια κρασιά και πιο φτηνά από αλλού στην εκεί περιοχή, βαρετός εσωτερικός χώρος, τα πιάτα είναι απλά αλλά σε πολύ καλή ποιότητα, το service είναι κάπως αργό και μπορώ να πω κάπως snob και φυσικά είναι και snob ο κόσμος εκεί μέσα, αν είσαι χορτοφάγος ξέχνα το μην πας, αλλά το φαγητό όπως είπα είναι πολύ γευστικό.
Αυτά θυμάμαι...έχω να πάω από το 2009 όμως
Φοβαμαι μη με ξετιναξουν οι συμπατριωτες μου...!μα ελληνικα ειναι και τα δυο μαγαζια. τι σας χαλαει ?
Ευχαριστω πολυ.Θα παω απο περιεργεια.Θελω να δω αν ειναι πειραγμενες απο την γαλλικη?-βελγικη?????κουλτουρα οι ελληνικες γευσεις.Θελω να δω τι μπορει ο chef.
ποσα θα παρουν ?Φοβαμαι μη με ξετιναξουν οι συμπατριωτες μου...!
Σωστος...ποσα θα παρουν ?
με τοσα που σκοπευεις να κανεις με τα τρενα μηδαμινα ειναι. το εισιτηριο για μπρυζ ειναι 15 ευρω μια διαδρομη για μια ωρα που κανει.