• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ταξίδια με λίγα χρήματα!!

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ακόμα και από Πολωνία τα χρήματα μου φαίνονται ελάχιστα για τέτοιο ταξίδι.Για πες...
couchsurfing, προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια, και μια επιστροφή από Αγία Πετρούπολη μέχρι Βαρσοβία σχεδόν 30 ώρες με λεωφορείο

Ναι σωστά....δεν σκέφτηκα καθόλου ότι η αφετηρία μας είναι διαφορετική.... :xmas_rolleyes: Αθήνα-Πολωνία-Αθήνα, πάνω-κάτω το εισιτήριο πόσο κοστίζει;;
(Σορρυ που δεν κάνω μόνη μου την αναζήτηση αλλά τη δεδομένη στιγμή δε μπορώ :xmas_evil:)
το φθηνότερο που είχα βρει ήταν 70 ευρώ, κανονικά κυμαίνεται στα 120 με 140 ευρώ ;)

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Τριαντα ωρες ε;; Αμ γι αυτο γραφεις let's get crazy! Θ αφησω τα κοκαλακια μου στο καθισμα.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
έχω κλείσει και 44 ώρες σε δρομολόγιο Αθήνα - Κατοβίτσε με πούλμαν

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
έχω κλείσει και 44 ώρες σε δρομολόγιο Αθήνα - Κατοβίτσε με πούλμαν
Ααχχ! Τωρα ειδα ποσα χρονια σε περναω...:xmas_evil: γι αυτο μου φαινεται βουνο.:xmas_rolleyes:

paefstra

Member
Ευχαριστώ, πολύ ενδιαφέρουσα η πάμφθηνη σύνδεση της Κρακοβίας με τις γειτονικές χώρες!
Το ταξίδι από Ελλάδα είναι ζόρικο από άποψη ωρών...-πιθανόν η σύνδεση με Θεσσαλονίκη να αντέχεται

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
καλύτερος τρόπος είναι με Ryaniar/Wizzair πετάς από Θεσαλονική προς Βουδαπέστη με Ryanair/Wizzair και μετά απο Βουδαπέστη προς Βαρσοβία με Ryaniar/Wizzair ή με Orangeways (λεωφορείο) προς Κρακοβία ;)

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
καλύτερος τρόπος είναι με Ryaniar/Wizzair πετάς από Θεσαλονική προς Βουδαπέστη με Ryanair/Wizzair και μετά απο Βουδαπέστη προς Βαρσοβία με Ryaniar/Wizzair ή με Orangeways (λεωφορείο) προς Κρακοβία ;)
Ή Θεσσαλονίκη-Μιλάνο και Μιλάνο-Βρότσλαφ/Κρακοβία (με Ryanair πάντα) αν κάποιος θέλει να κινηθεί πιο νότια.

Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Για Βουδαπέστη πετάω και με Aegean με εξαργύρωση εισιτηρίου σχεδόν δωρεάν κι από Αθήνα, γι' αυτό με ενδιαφέρει...αλλά θα συζητούσα και την περίπτωση της επιστροφής Κρακοβία- Θεσσαλονίκη με λεωφορείο (όχι σύντομα, πάντως, έχω 2 ταξίδια τους επόμενους μήνες ήδη). Στα θετικά ότι ένα τέτοιο ταξίδι δεν χρειάζεται να το προγραμματίσεις μήνες πριν για να βγει φτηνά. Θα το κρατήσω στα υπ' όψιν :xmas_wink:

marina12

Member
περιμένουμε λεπτομέρειες γιατί αυτό που είπες όχι απλά είναι ευκαιρία να δείς αυτά τα μέρη,αλλά και να μην ψάχνεις να πλύνεις πιάτα για να βρείς το εισιτήριο της επιστροφής!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom