ευαγγελία! το παγωτό του Μπεκτάς δεν λεει να υπάρχει καλύτερο !! τον σεπτέβρη μέτρησα 17 παγωτά!!!μετά περπατάω μεχρι τα μεσάνυχτα για να τα κάψω!!λιγο off topic Ρενατα τωρα που θα πας Συρια φαε κανα φυστικακι παραπανω και για μας απο το Χαλεπι και κανα παγωτο-πανδεσια απο τον φιλαρακο στο σουκ του Χαμιντιγιε
αχχχχ αυτα ειναι τι μου λες για ζωδια τωρα
Όντως Renata δεν παίζονται τα παγωτά και οι κρέμες τουσε μισή ώρα καταβρόχθισα μια κρέμα και δύο παγωτά(παραμονή πρωτοχρονιάς!!)ευαγγελία! το παγωτό του Μπεκτάς δεν λεει να υπάρχει καλύτερο !! τον σεπτέβρη μέτρησα 17 παγωτά!!!μετά περπατάω μεχρι τα μεσάνυχτα για να τα κάψω!!
όσο για φυστίκια στην ευθεία οδό γίνεται χαμός απο τα κεράσματα..μέχρι να τελειώσει ο δρόμος για να μην φαίνεσαι και ακατέδεκτη,υπολογίζω να έχω φάει μισό κιλό!!:roll:
πολλοί με ρωτάνε αν είμαι αναποφάσιστη αλλά δεν είμαι καθόλου!!ζυγέ mary-a λίγο αναποφάσιστη???πάντως σίγουρα έχεις την αίσθηση του ωραίου βαθειά μεσα σου! σε σώζει ο ωροσκόπος ,και τολμάς παραπάνω!!
Τελικά πρέπει να ξέρεις απο ζώδιακαι εισαι και το εξυπνοτερο ζωδιο ολων,σωστα?????
δαφνη εσυ εισαι για δεσιμο!!!! ζωδιακα μιλαω παντα, μην με παρεξηγησειςEγώ είμαι Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ ,νομίζω.Τι μπέρδεμα κι αυτό,βουνά και θάλασσες ανακατεμένα.