• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

σχετικά με το facebook

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
τι εννοεις λεγοντας "ελεγχος" στα σχολια που την αφορουσαν?ελεγχος υπαρχει στο μετρο που μονο μελη μπορουν να κανουν σχολια!
ακριβώς αυτό! και όχι στο κάθε ανώριμο παιδάκι φίλο του φίλου σου στο fb ;-)
παμε παλι!!το καθε "ανωριμο παιδακι" εχει καθε δικαιωμα να εγγραφει εδω και να γραψει σχολια σε οποιο θεμα θελει..καλως ή κακώς (κακως λεω εγω :bleh:) δεν γινεται τεστ ωριμοτητας πριν γραφτει καποιος στο φορουμ!

βρε tita μου, αφου καταλαβαινεις τι σου γραφουμε και τι προσπαθουμε να σου εξηγησουμε ολοι γιατι επιμενεις?

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Παιδιά, η λειτουργία αυτή έψαξα και το βρήκα, υπάρχει από τον Ιανουάριο του 2008 :)

Είτε υπάρχει είτε όχι, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εξηγήσω, το έγραψα όσο καλύτερα μπορούσα. ;)

Παράδειγμα: αν εγώ στείλω λινκ του σάιτ σε 50 φίλους μου, πρέπει να πάρω την άδεια κανενός; αν θέλω να διαφημίσω το σάιτ πρέπει να πάρω την άδεια κάποιου μέλους; το ίδιο και αν θέλει να το κάνει οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό που είναι εντελώς ΦΑΟΥΛ και το απαγορεύουμε ρητά είναι να δημοσιεύσει κάποιος, οποιοσδήποτε, ΚΕΙΜΕΝΟ που είναι γραμμένο εδώ, σε άλλη ιστοσελίδα. Το να μπαίνουν λινκ από σάιτ σε άλλα σάιτς, είναι απλά το πώς λειτουργεί το ίντερνετ, δεν υπάρχει τίποτα μα τίποτα επιλήψιμο.

:)
ναι boss. το λάθος μου ήταν στην αρχή ότι έτσι ωραια ωραια που ειναι κοτσαρισμένο το κουμπακι σε καθε ποστ:haha:, νομιζα οτι μπορει κπ να παρει ΜΟΝΟ το κειμενο. Διαπιστωσα το λαθος μου, και ειδα οτι δημοσιευεται ολο το τοπικ και οχι μονο το κειμενο, που ειναι και πιο σωστό.
το προβλημα μου ηταν αν κπ δημοσιοποιουσε αυθαιρετα μονο ένα ποστ, με ό,τι συνεπειες εχει αυτό, παρεξηγησεις κλπ
το να κανει κπ δημοσιοποιηση-διαφημιση του site ειναι επιθυμητό.

getxowoman
να μαζευτεις, να μαζευτεις! γιατι αλλιως θα ερθουμε όλοι εκει να σε επισκεφτούμε!:D κοιταξε κακομοιρα μου εσύ μη μαζευτείς, γιατι θα σε μαλώσω! τι θα διαβάζουμε μετά;;;:grouphug:

latina:
βρε σας καταλαβαινω, εσείς δεν με καταλαβαινετε! χιχι!
το καθε ανωριμο παιδακι μπορει να ελεγχθει απο τον Δευκαλιωνα και τον sporos. οχι ομως και στο fb...
άλλο φόρουμ, άλλο fb. και στα δύο μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει, αλλά στο 1ο υπάρχουν "κανόνες" (με ή χωρίς εισαγωγικά). Υπάρχει σεβασμός (από τους περισσοτερους)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν υφίσταται κανένα θέμα ότι "υιοθετούμε" καμία "τακτική" ή κάτι τέτοιο. Ξαναλέω ότι δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο το κουμπί αυτό, μα κανέναν, το σάιτ και τα λινκ όλων των ιστοριών βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα στη google και μπαίνουν από εκεί χιλιάδες άτομα κάθε μέρα, όπως και από δεκάδες άλλα σάιτ.

Προς tita: οκ τώρα κατάλαβα τι εννοείς για το μοναδικό ποστ και όλο το θέμα, είσαι σαφής, χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε :) Απλά τόχω βάλει σε κάθε ποστ, για νάναι πιο εύκολο να το βρει κάποιος :bleh: γιατί πριν το είχα στην κορυφή κάθε θέματος μόνο, και ψιλοχανόταν. ;)

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
...στο internet ότι γράφουμε διαβάζονται και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως απο ολους... στο fb μπορεις να "κλειδωσεις" το προφιλ σου, εδω όχι (για τα κείμενα μας)... αρα τιτα, εσύ και όλοι μας, ποιο πολυ εκτιθόμαστε εδώ για αυτα που γραφουμε , παρα στο fb... εκει τουλάχιστον τα διαβάζουν οι "φίλοι" μας...

boss, με προλαβες... ;) γραφεις πιο γρηγορα...

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
...στο internet ότι γράφουμε διαβάζονται και σχολιάζονται ποικιλοτρόπως απο ολους... στο fb μπορεις να "κλειδωσεις" το προφιλ σου, εδω όχι (για τα κείμενα μας)... αρα τιτα, εσύ και όλοι μας, ποιο πολυ εκτιθόμαστε εδώ για αυτα που γραφουμε , παρα στο fb... εκει τουλάχιστον τα διαβάζουν οι "φίλοι" μας...

boss, με προλαβες... ;) γραφεις πιο γρηγορα...
θα ήμουν 100% μαζί μου, αν σε ένα post δικο μου ήμουν εγώ αυτή που μπορούσα να κάνω τη δημοσιοποιηση στο fb;) και όχι ο κάθε κακόβουλος να παιρνει το δικο μου ποστ και να το δημοσιοποιεί στους φιλους του
anyway, νομιζω οτι το θεμα λυθηκε πανω κατω...:D

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
θα ήμουν 100% μαζί μου, αν σε ένα post δικο μου ήμουν εγώ αυτή που μπορούσα να κάνω τη δημοσιοποιηση στο fb;) και όχι ο κάθε κακόβουλος να παιρνει το δικο μου ποστ και να το δημοσιοποιεί στους φιλους του
anyway, νομιζω οτι το θεμα λυθηκε πανω κατω...:D
Ναι αλλά αυτό το κάνει κάποιος έτσι κι'αλλιώς δε χρειάζεται το facebook αυτό λέω. Το κάνει μόνη της η γκουγκλ και εκατοντάδες άλλα websites.

Ανοίγω θέμα για τα σάιτς που έχουν λινκ προς εμάς, θάχει ενδιαφέρον. :D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ε αμα δε χρειάζεται ,δεκτο,το ξέρουμε ότι υπάρχουν links,τοτε περιττή τελείως η συνδεση,προς τι να υπάρχει;

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
και μια που σε βρηκα αφεντικό να σε ρωτησω κατι; ανταλλασω κπ προσωπικα μηνυματα αυτη τη στιγμη, και στο μήνυμα του άλλου υπάρχει παλι αυτο το κουμπακι. το δημοσιευσα στο fb για να τεσταρω τι εμφανιζεται, και οταν κπ κανει κλικ εκει, φυσικα δεν δημοσιευονται τα pm μου, αλλα βγαζει το μηνυμα λάθους.
μηπως δεν εχει νοημα υπαρξης στα pm? ή το συστημα ειναι ετσι ωστε μπαινει αυτοματα σε καθε ποστ (γι'αυτο και η παρεξηγηση προηγουμενως) ειτε είναι pm είτε κανονικό post?

btw: το ειχα δει οτι υπηρχε το κουμπακι παλιοτερα σε ολο το θεμα. απο τη στιγμη που μπηκε σε καθε ποστ αρχισαν οι ενστασεις μου ;-)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
εννοω το κουμπακι που μας παραπέμπει στο facebook,ούτως η αλλως μονοι σας το λέτε και το ξέρουμε όποιος θέλει ας βρε ότι θέλει,το κουμπάκι γιατί χρειάζεται;;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Προσωπικά θα ήθελα το κουμπάκι να ζητάει και ένα confirmation όμως, (javascript?), γιατί είναι πολύ εύκολο να πατηθεί κατά λάθος εκεί που βρίσκεται.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie